Breaking News

Αλέκος Συσσοβίτης: «Ο κινηματογράφος με... σνομπάρει μετά τη σειρά Είσαι το ταίρι μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αλέκος Συσσοβίτης μίλησε στο «The 2Night Show» για την καριέρα του στην υποκριτική, τις επιλογές και την αποδοχή του, πλέον, από το «ποιοτικό» θέατρο. 

Επίσης, ο ηθοποιός τόνισε ότι τον «σνομπάρει» ο κινηματογράφος. «Μετά την επιτυχία της σειράς "Είσαι το ταίρι μου" δεν έχω κάνει ούτε μία ταινία. Λες και αυτό στιγμάτισε την ταυτότητά μου.... Δεν έχει ξαναχτυπήσει το τηλέφωνο να μου πουν "Έλα να παίξεις σε μια ταινία". Καταλαβαίνω ότι είναι μια κάστα που δουλεύει με συγκεκριμένους ηθοποιούς και βλέπω ότι επαναλαμβάνουν τους ίδιους ηθοποιούς και καλά κάνουν εάν αυτό γουστάρουν, κανένα πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Και πρόσθεσε: «Βεβαίως με θύμωσε γιατί λατρεύω το σινεμά. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ένας άνθρωπος, επειδή έχει κάνει μια μεγάλη επιτυχία, να χαρακτηρίζεται ως τηλεοπτικός ηθοποιός και άρα να μην έχει θέση στον κινηματογράφο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω».

 Επίσης, εξέφρασε την πικρία του για την εξέλιξη του ρόλου του στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου». «Έχασε τη δυναμική του. Ξεκίνησε πάρα πολύ όμορφα, αλλά τελείωσε λίγο άδοξα» εξήγησε ο Αλέκος Συσσοβίτης.