Breaking News

Ε. Παπαδοπούλου για ακύρωση συνεργασίας με Α. Δημητρίου, Χολίδη, Γιαννιά: «Ξαφνιάστηκα κι εγώ...» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άντζελα Δημητρίου είχε δηλώσει για τη συνεργασία της με τον Χρήστο Χολίδη, τον Γιώργο Γιαννιά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Η πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη δεν έγινε λόγω τεχνικών προβλημάτων στον φωτισμό και τον ήχο. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Δε συμβαίνει τίποτα άλλο, όλα αυτά που έχουν βγει είναι για να σπιλώσουν ή να κάνουν κακό σε έναν καλλιτέχνη».

Τελικά η συνεργασία ακυρώθηκε οριστικά. Το βράδυ της Τρίτης η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram ότι ξαφνιάστηκε και πως δεν γνωρίζει τι συνέβη. Συγκεκριμένα έγραψε, απαντώντας στις ερωτήσεις των followers της:

«Ο Γιώργος μου, ο Χρήστος μου και η υπέροχη Άντζελα Δημητρίου. Πραγματικά δεν έχω απαντήσεις για τα ερώτηματά σας που με έχουν κατακλύσει από το πρωί. Ξαφνιάστηκα κι εγώ όπως κι εσείς και δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Στενοχωριέμαι πολύ για τους συνεργάτες μου και για το προσωπικό που έμεινε ξεκρέμαστο. Λυπήθηκα που δεν θα τη ζήσω αυτή τη συνεργασία. Ίσως το σύμπαν μας ενώσει κάποια άλλη στιγμή... Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Κοιτάμε μπροστά!»

Νωρίτερα ο Γιώργος Γιαννιάς ανέφερε σε φωτογραφία που δημοσίευσε:

«ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

1. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους.

2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς, για τις μέρες που περάσαμε μαζί δουλεύοντας και ετοιμάζοντας κάτι όμορφο για την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.

3. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και την στήριξή σας.»

Δείτε τις αναρτήσεις τους.