Breaking News

Γιώργος Γιαννιάς: «Άκουσα πολλά πράγματα που είπαν, αλλά δεν ισχύουν...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» φιλοξενήθηκε o Γιώργος Γιαννιάς,  o οποίος - μεταξύ άλλων - μίλησε για την ακύρωση του νυχτερινού σχήματος στη Θεσσαλονίκη, όπου θα συνεργαζόταν με την Άντζελα Δημητρίου, τον Χρήστο Χολίδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δήλωσε:

«Καταρχήν αυτό το σχήμα ήταν επιλογή όλων μας. Ήταν πολύ όμορφο σχήμα. Γενικά το θέλαμε όλοι πολύ να γίνει και ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Κάποια πράγματα είναι να μη γίνουν. Έχει συμβεί σε όλους μας στη ζωή. Να θες κάτι πολύ να γίνει και για κάποιους λόγους - που δεν τους γνωρίζεις κάποιες φορές - δε γίνεται.

Υπήρχαν κάποια προβληματάκια, τεχνικά και προγραμματικά. Αλλά αυτά πάντα είναι στο πρόγραμμα.

Δεν υπήρξε πρόβλημα όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις. Τουλάχιστον μπροστά μου δεν έγινε κάτι, να τσακωθεί κάποιος με κάποιον. Ήταν όλα πολύ καλά. Άκουσα πάρα πολλά πράγματα που είπαν, γενικότερα, αλλά δεν ισχύουν αυτά.

Το μήνυμα στο Instagram το είχα γράψει εν βρασμώ γιατί στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν θα άνοιγε αυτό το σχήμα, το οποίο είχαμε όλοι ονειρευτεί. Γι' αυτό το λόγο πήρα πίσω μετά το μήνυμα. Ήταν να μη γίνει και δεν έγινε... Με την Άντζελα όλα καλά. Είχα δουλέψει και παλιότερα μαζί της και την αγαπώ πάρα πολύ».

Δείτε όσα είπε στον Γιώργο Λιάγκα. Το παραπάνω απόσπασμα από το 4ο λεπτό και μετά.