Breaking News

Globetrotters: Επεισόδιο 11 - Χαμός στη λίμνη μεταξύ Αντελίνας και Χάρη

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου οι περιπέτειες των 6 Globetrotters συνεχίστηκαν, αυτή τη φορά στη Σκωτία, τη Μποτσουάνα και το Μεξικό.

Ο Χάρης και η Αντελίνα προσγειώθηκαν στο Ινβερνές της Σκωτίας και έπιασαν αμέσως δουλειά! Ξεκίνησαν με την αναζήτηση του θρυλικού τέρατος της λίμνης του Λόχνες, ενώ στη συνέχεια έπρεπε να κατασκευάσουν μια σχεδία και να κάνουν αγώνες σε ποτάμι.

Όταν ανέβηκαν στη σχεδία τα αρχικά χαμόγελα έδωσαν τη θέση τους στην ένταση και τα... αίματα άναψαν. Η κούραση, σε συνδυασμό με τη διαφωνία σχετικά με τον τρόπο που έπρεπε να κάνουν κουπί, οδήγησε σε ξέσπασμα την Αντελίνα, που άρχισε να φωνάζει στο Χάρη.

Στο τέλος οι δυο τους μεταμορφώθηκαν σε... Χαϊλάντερς και πέταξαν κορμούς δέντρων, έπαιξαν γκάιντα και χόρεψαν ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν το πολυπόθητο κιλτ!

Ο Μιχαήλ-Άγγελος και ο Στέλιος έφτασαν στο Κανκούν του Μεξικό, έγιναν Μαριάτσι και ξεσήκωσαν τους ντόπιους, διοργανώνοντας φιέστα στο δρόμο. Η 2η αποστολή του Πέτρου Πολυχρονίδη τους έστειλε να κάνουν καταδύσεις για να βρουν τον θησαυρό των Μάγιας.

Ο Χρήστος και ο Παντελής βρέθηκαν στο Καζάνε της Μποτσουάνα, όπου γνώρισαν τη φυλή των Basubiya, έμαθαν παραδοσιακούς χορούς και έκαναν σαφάρι σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα της χώρας, προσπαθώντας να βγουν selfie με έναν... ελέφαντα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με Αντελίνα και Χάρη Βαρθακούρη. Ολόκληρο το επεισόδιο στο 2ο βίντεο.