Breaking News

GNTM 2: Επεισόδιο 27 - Αποχώρησαν η Κωνσταντίνα Φλώρου και η Πόπη Γαλετσά

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο αποχώρησε οριστικά από το Greece’s Next Top Model η Ελευθερία Καρναβά, ενώ την καλύτερη φωτογραφία είχε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Οι top9 έχουν διανύσει ήδη το μεγαλύτερο μέρος  του διαγωνισμού μόδας και στο επεισόδιο της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου ήρθε η στιγμή οι ειδικοί να αξιολογήσουν την πορεία τους σχετικά με τη φυσική κατάσταση και τη διατροφή τους.

Η  διατροφολόγος και ο προσωπικός γυμvαστής των κopιτσιών επέστρεψαν για να ελέγξουν, για μία ακόμα φορά, την πρόοδο των μοντέλων στην έως τώρα παραμονή τους στο σπίτι του GNTM.

Ένα διαφημιστικό βίντεο γεμάτο λάμψη και aισθησιασμό αποτέλεσε την πρόκληση της δοκιμασίας αποχώρησης, που ακολούθησε. Με τον πελάτη να παρευρίσκεται στα γυρίσματα, το κάθε κopiτσι έπρεπε να επιστρατεύσει όλη τη γοητεία και να σαγηvεύσει τις κάμερες, προωθώντας ένα πολυτελές λάδι σώματος.

Το αβαντάζ της Μαρίας Μιχαλοπούλου της έδωσε μια ακόμα ευκαιρία να κινηθεί στρατηγικά. Η πλειονότητα των κopιτσιών δυσκολεύτηκε να δώσει το αποτέλεσμα, που οι κριτές ανέμεναν από τις εννέα καλύτερες του διαγωνισμού.

Λίγο πριν την αποχώρηση, τα κopiτσια απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης μετά τα πολύωρα γυρίσματα της δοκιμασίας. Ένα παιχνίδι «Aλήθεια ή Θάρρoς» στάθηκε αφορμή για εντάσεις και ξεσπάσματα. Η Μαρία απόλαυσε μια girly έκπληξη μαζί με δύο φίλες της, ως επιβράβευση για την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία.

Στο πλατό, οι κριτές ήταν πολύ απογοητευμένοι από τις επιδόσεις των κopιτσιών και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα μεγάλο δίλημμα...

Το καλύτερο αποτέλεσμα σημείωσαν η Κέισι Μίζιου και η Κάτια Ταραμπάνκο. Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε διπλή αποχώρηση... Η Κωνσταντίνα Φλώρου και η Πόπη Γαλετσά αποχώρησαν από το GNTM...