Breaking News

GNTM 2: Επεισόδιο 29 - Αποχώρησε η Άννα Χατζή

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο αποχώρησε από το σπίτι του GNTM η Ίλντα Κρόνι, ενώ την καλύτερη φωτογραφία είχε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί επισκέφθηκε το σπίτι για μια ακόμα δοκιμασία επάθλου: τα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν στο φακό της art director μέσα στην πισίνα με βαριά κοσμήματα κεφαλής, για ένα διαφορετικό beauty shot με έκφραση.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, το αγαπημένο παιδικό παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας συνάντησε τη μόδα και τα κopiτσια κλήθηκαν να αποδώσουν τη σύγχρονη εκδοχή του, παρέα με τον λύκο.

Σε μια φωτογράφηση, που συνδύασε και στοιχεία υποκριτικής, η Κάτια Ταραμπάνκο είχε  κομβικό αβαντάζ, καθώς αντιστοίχισε το συναίσθημα, που χρειάστηκε να εκφράσει η κάθε κοπέλα στο σετ της.

Ο γνώριμος φωτογράφος από το bootcamp, Κοσμάς Κουμιανός, έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τις μικρές ηρωίδες, αφού η δοκιμασία αποδείχθηκε πιο απαιτητική από ό,τι είχε φανεί στην αρχή.

Μάλιστα, η Κέισι Μίζιου ήταν έτοιμη να τα παρατήσει, ωστόσο η Έλενα Χριστοπούλου κατάφερε να τονώσει την ψυχολογία της.

Στο πλατό οι κριτές ανακοίνωσαν στα κopiτσια ότι η χρυσή πεντάδα του διαγωνισμού θα ταξιδέψει στο Μιλάνο για τις επόμενες δοκιμασίες και όπως ήταν φυσικό καμία δεν ήθελε να φύγει ακριβώς πριν το μεγάλο ταξίδι.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε η Άννα - Μαρία Ηλιάδου. Από το GNTM αποχώρησε η Άννα Χατζή, η οποία ξέσπασε σε κλάματα.

«Ήθελα πολύ να φτάσω στον τελικό και να πάω στο Μιλάνο. Ήταν το χειρότερο σημείο για να φύγω» είπε στην κάμερα της παραγωγής η 19χρονη Άννα...