Breaking News

GNTM 2: Επεισόδιο 32 (Τελικός) - Ανατρεπτικό φινάλε! Νικήτριες η Άννα Μαρία και η Κάτια

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο δεύτερος κύκλος του Greece’s Next Top Model έριξε αυλαία στο Star το βράδυ της Πέμπτης με τον μεγάλο τελικό, που ανέδειξε δύο νικήτριες.

Oι τρεις καλύτερες Άννα - Μαρία Ηλιάδου, Κέισι Μίζιου και Κάτια Ταραμπανκό βρέθηκαν αντιμέτωπες με τις τελευταίες προκλήσεις του διαγωνισμού. Οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού ήταν 3 φωτογραφίσεις. Οι φιναλίστ φωτογραφήθηκαν στο φακό του Δημήτρη Σκουλού, σε μια ατμόσφαιρα γιορτής και λάμψης.

Στην πρώτη δοκιμασία με τίτλο «The Preparation/Towels», οι υποψήφιες  πόζαραν στη σουίτα ενός ξενοδοχείου φορώντας πετσέτες και ανεκτίμητα κοσμήματα,  ενώ προετοιμάστηκαν για μια μεγάλη βραδιά, σε πολυτελή σουίτα ενός ξενοδοχείου. Το ζητούμενο για τις υποψήφιες ήταν να δείχνουν λαμπερές και να αποδώσουν στις φωτογραφίες τους, συναισθήματα χαράς και ανυπομονησίας.

Στη δεύτερη δοκιμασία με τίτλο «The Party/ Havana Club» το σκηνικό θύμισε κάτι από κλαμπ της Κούβας του ’30. Η ατμόσφαιρα παλιού Hollywood, τα εκτυφλωτικά φορέματα και η Έλενα Χριστοπούλου με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, που συμμετείχαν στη λήψη, πλαισίωσαν τις υποψήφιες, οι οποίες ήταν ντυμένες με high fashion τουαλέτες και κοσμήματα, ως πρωταγωνίστριες του party, που έπρεπε απλώς να... κλέψουν την παράσταση.

Η τρίτη δοκιμασία με τίτλο «The After Party/ Dancing In The Rain» επιφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη: το πάρτι είχε τελειώσει και τα κopiτσια γιόρτασαν τη μεγάλη τους στιγμή, παρέα με τους συντρόφους τους. Χορός στη βροχή, διάχυτος εpωτισμός αλλά και συναισθηματική φόρτιση, ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν μαζί με τις πόζες τις τελευταίες εικόνες των κopιτσιών.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών ήταν παρόντες οι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης. Επίσης το «παρών» έδωσαν η μέντορας των κopιτσιών Έλενα Χριστοπούλου και η art director Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Το τελευταίο ραντεβού ήταν στο πλατό του GNTM, σε ατμόσφαιρα και διάθεση απόλυτα γιορτινή και λαμπερή. Το πλατό γέμισε με ομορφιά και χάρη καθώς επέστρεψαν για τελευταία φορά οι παλιές παίκτριες, προκειμένου να στηρίξουν τις πρώην συμπαίκτριές τους, όλες ντυμένες με φορέματα υψηλής ραπτικής από τη συλλογή του Άγγελου Μπράτη. Στο πλατό βρέθηκαν και συγγενείς των τριών υποψηφίων για να τις εμψυχώσουν και να ζήσουν από κοντά αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής  τους.

Στον μεγάλο τελικό, το τηλεοπτικό κοινό είχε εξαιρετικά σημαντικό ρόλο καθώς ήταν ο 5ος κριτής, έχοντας τη δυνατότητα να βαθμολογήσει ζωντανά την αγαπημένη του υποψήφια και να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα.

Η συνολική βαθμολογία των τριών φιναλίστ από τις δοκιμασίες ήταν:

Άννα - Μαρία Ηλιάδου 112
Κέισι Μίζιου 108
Κάτια Ταραμπάνκο 112


Η συνέχεια ήταν ανατρεπτική, καθώς η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι έπεσε το σύστημα της ψηφοφορίας των τηλεθεατών. Τελικά η παραγωγή του GNTM αποφάσισε ότι νικήτριες είναι η Άννα - Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο, που ισοβαθμούσαν.

Οι δύο κοπέλες θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ενώ η καθεμία κερδίζει ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream, ένα  συμβόλαιο με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο και ένα εξώφυλλο και editorial μόδας στο περιοδικό Madame Figaro.

Δείτε στα βίντεο ολόκληρο τον τελικό. Στο πρώτο τις δοκιμασίες και στο δεύτερο το live μέρος από το πλατό του GNTM.