Breaking News

Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Επεισόδια 66 - 67 - 68 - 69 - 70, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 16/12/19 - Επεισόδιο 66: Η Μαρίνα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Μάρθα λειτουργούσε πίσω από την πλάτη της και συγκρούεται έντονα με το Φώτη, παίρνοντας το μέρος της. Η Κάτια βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο με το Νίκο. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στο Μιχάλη τα αληθινά του αισθήματα για τη Σοφία.

Η Κλειώ συναντιέται με τον αστυνόμο, αλλά δεν πιστεύει ότι ο πατέρας της είναι μπλεγμένος στην εξαφάνιση της Κάτιας. Εν τω μεταξύ, ο Νίκος ετοιμάζει ένα σκοτεινό σχέδιο, ενώ μια συνάντηση της Μαρίνας με το Μιχάλη θα έχει μια απρόσμενη αποκάλυψη για τη Μαρίνα...

Προβολή: πατήστε ΕΔΩ

Τρίτη 17/12/19 - Επεισόδιο 67: Η Μάρθα, πίσω από την πλάτη της Μαρίνας, εξακολουθεί να υφαίνει τα καταστροφικά της σχέδια. Ο Δημήτρης δίνει το πράσινο φως στην Σοφία να δει το γιο τους, καθώς συνειδητοποιεί ότι ο ίδιος δεν είναι σε θέση να τον αναλάβει.

Η Μαρίνα προσπαθεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο Μιχάλης παντρεύεται την Ιωάννα, ενώ τη βασανίζουν οι αμφιβολίες της για τη Μάρθα. Ένα ψέμα του Χατζή σε σχέση με τη Μαρίνα θα φέρει αναστάτωση στον Μιχάλη. Η Κάτια άρρωστη κινδυνεύει στα χέρια του Νίκου που αδυνατεί να τη βοηθήσει..

Προβολή: πατήστε ΕΔΩ

Τετάρτη 18/12/19 - Επεισόδιο 68: Ο Νίκος τρομοκρατείται όταν συνειδητοποιεί πως η Κάτια είναι βαριά άρρωστη, αλλά αποφασίζει να μην την πάει στο νοσοκομείο. Ο Αργύρης αρχίζει να υποπτεύεται τον εργάτη του Νίκου πως ξέρει πού κρύβεται ο Νίκος με την Κάτια κι αρχίζει να τον παρακολουθεί.

Η Μάρθα πιέζει τον Νίκο να σκοτώσει την Κάτια κι όταν αυτός αρνείται, τον εκβιάζει πως θα αποκαλύψει στην Κλειώ το εγκληματικό παρελθόν του. Η Μαρίνα βασανίζεται από την σκέψη ότι η Μάρθα προσπαθεί να κάνει κακό στην Κάτια κι αποφασίζει να την αντιμετωπίσει..

Προβολή: πατήστε ΕΔΩ

Πέμπτη 19/12/19 - Επεισόδιο 69: Η Μαρίνα, μην έχοντας ακόμη νέα απ' την Κάτια, είναι πολύ ταραγμένη. Το ίδιο κι ο Αργύρης, που νοιώθει αδιέξοδες τις προσπάθειές του να τη βρει. Η Μάρθα κάνει τα πάντα να διαλύσει τους φόβους της Μαρίνας και να ξαναποκτήσουν την παλιά τους σχέση.

Παράλληλα, εκβιάζοντας τον Νίκο να εκτελέσει την εντολή της, δεν ξέρει ότι βάζει τον εαυτό της στο στόμα του λύκου. Η Μαρίνα με τον Μιχάλη, έχουν έρθει πολύ κοντά μ' όλα αυτά που συμβαίνουν και χωρίς να το θέλουν, επιφυλάσσουν στην Ιωάννα μια αναπάντεχη έκπληξη...

Προβολή: πατήστε ΕΔΩ

Παρασκευή 20/12/19 - Επεισόδιο 70: Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να βρει την Κάτια που, την ίδια στιγμή, αγωνίζεται να επιβιώσει. Το ραντεβού Νίκου και Μάρθας που κλείνεται μέσω τηλεφώνου ακούει η μικρή Μελίτη και το αποκαλύπτει στη Μαρίνα. Σε μια προσπάθεια να βρουν τα χαμένα ίχνη της Κάτιας, η Μαρίνα με τον Φώτη και τον Μιχάλη, επιχειρούν να ακολουθήσουν τη Μάρθα...

Ο άνθρωπος που ο Νίκος έχει αναθέσει τη δολοφονία του Φώτη, έχει ήδη αναλάβει δράση και βρίσκεται πολύ κοντά στον στόχο του... Ταυτόχρονα, η αστυνομία βρίσκει επιτέλους την Κάτια και ενημερώνει τη Μαρίνα να πάει να τη δει...

Προβολή: πατήστε ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "Γυναίκα Χωρίς Όνομα" πατήστε ΕΔΩ