Breaking News

Η εξομολόγηση της Άννας Κορακάκη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις προπονήσεις (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στα «Μεσάνυχτα» την Άννα Κορακάκη, η οποία πρόσφατα κατέκτησε την πρώτη θέση στο Γκραν Πρι του Βελιγραδίου. Η χρυσή Ολυμπιονίκης αποκάλυψε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να τα καταφέρει:

«Όταν ξεκίνησα οι συνθήκες στα σκοπευτήρια ήταν πάρα πολύ κακές. Και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο μπορώ να πω...

Ήταν τέτοιες οι συνθήκες που πολλές φορές δεν μπορούσα καν να βγάλω την προπόνηση. Δεν με ένοιαζε να στάζουν τα ταβάνια, να παγώνω, να βγαίνουν τα ποντίκια, δεν με ένοιαζε, αλήθεια. Ήθελα να είμαι εγώ, ο πάγκος μου και ο στόχος απέναντι. Δεν με ένοιαζε το γύρω - γύρω, να έπεφταν οι τοίχοι... Απλά με επηρέαζε γιατί δεν μπορούσα να ολοκληρώσω την προπόνηση κι ας μη με ένοιαζε. Ήταν τόσο ακατάλληλος ο χώρος.

Θυμάμαι όταν είχαμε ξεκινήσει, το σκοπευτήριο των δέκα μέτρων, που βρισκόταν κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου της Δόξας Δράμας, ήταν υπόγειο και ο χώρος δεν μπορούσε να υποστηρίξει κανένα απολύτως σύστημα θέρμανσης - ψύξης.

Το χειμώνα παγώναμε, η θερμοκρασία έπεφτε μέσα στο μείον. Δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τίποτα για να ζεσταθούμε. Καμιά φορά καίγαμε στα βαρέλια χρησιμοποιημένους στόχους, ξύλα κλπ για να κρατάω ζεστά τα χέρια μου, αλλά επειδή είχε πολύ υγρασία έβγαινε μαύρος καπνός και γέμιζε όλος ο χώρος και με έπιαναν τα αναπνευστικά μου...».