Breaking News

Ξενάγηση στο σπίτι του δημοσιογράφου Παναγιώτη Στάθη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Παναγιώτης Στάθης άνοιξε την πόρτα του στολισμένου σπιτιού του στη Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία τον επισκέφτηκε με την κάμερα του Πρωινού.

Ο δημοσιογράφος - και συμπαρουσιαστής (μαζί με το Νίκο Ρογκάκο) της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι» - είπε, μεταξύ άλλων, στη συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά:

«Στο σπίτι μου δεν έχω επιμεληθεί απολύτως τίποτα, τα κάνει όλα η γυναίκα μου. Είμαστε μαζί από το 2006. Στο συγκεκριμένο σπίτι μένουμε από το 2008. Κατάλαβα αμέσως ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Γνωριστήκαμε στα Κύθηρα, στο μαγαζί των γονιών της. Είμαι κι εγώ από τα Κύθηρα. Είχα πάει σ' ένα γάμο, την είδα και είπα "αυτή είναι".

Παντρευτήκαμε πρώτα με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών, το Δεκέμβριο του 2007 και μετά κάναμε και θρησκευτικό το 2013, με παρανυφάκι την κόρη μου, που είναι σήμερα 10 ετών... Εγώ είμαι 48 ετών.

Δεν ξέρω να μαγειρεύω, δεν κάνω δουλειές στο σπίτι... Για να πάω το Σαββατοκύριακο στους "Πρωινούς Τύπους"  ξυπνάω στις 4:30.

Είχα τρακάρει για να προλάβω να πάω να κάνω ζωντανό. Δεν είδα το κόκκινο και πέρασα κάθετα την Αλεξάνδρας. Τράκαρα και έσπασα το πόδι μου».

Δείτε τις δηλώσεις του, όπως και πλάνα από το όμορφο σπίτι του.