Breaking News

Λίνα Σακκά: «Με τον Γ. Χρανιώτη ήταν η πρώτη σημαντική στιγμή σε σχέση με την αγάπη και τον έpωτα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Λίνα Σακκά έγινε μαμά τον Ιανουάριο του 2012. Η ηθοποιός είχε χωρίσει με τον τότε σύντροφό της, Μάρκο Καραμάνη, πριν ακόμη γεννηθεί ο γιος τους. Ωστόσο οι σχέσεις τους παραμένουν πάρα πολύ καλές.

«Ο γιος μου είναι 8 ετών. Δεν είμαι αυστηρή μαμά. Δεν έχω φωτογραφία από το γάμο γιατί δεν παντρεύτηκα, αλλά έχω φωτογραφίες που είμαι πολύ χαρούμενη με τον μπαμπά του παιδιού μου» είπε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ήταν ζευγάρι για αρκετά χρόνια με τον, επίσης, ηθοποιό Γιώργο Χρανιώτη. Μάλιστα, τη σεζόν 2001-2002 είχαν πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο», σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1.

«Με τον Γιώργο είμαστε φίλοι. Τότε ήμασταν πιτσιρίκια. Ήταν η πρώτη σημαντική στιγμή και για τους δύο σε σχέση με την αγάπη και τον έpωτα, που εμπεριέχει όμως και ανωριμότητα, όπως και επιπολαιότητα. Αλλά δεν παύεις να θυμάσαι στιγμές καλές, γιατί ουσιαστικά τις ζήσαμε για πρώτη φορά» εξομολογήθηκε η Λίνα Σακκά.

«Σε ένα μπαράκι, αν δω κάποιον που μου αρέσει, θα τον κοιτάξω και μπορεί να του χαμογελάσω» είπε, μεταξύ άλλων, η πάντα γοητευτική ηθοποιός.