Breaking News

Πατέρας Ευδόκιμος: «Έκανα αγιασμό στο σπίτι του Τζίμη Πανούση - Ήταν καλός και δίκαιος άνθρωπος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο πατέρας Ευδόκιμος απάντησε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», όταν ρωτήθηκε για μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τον αείμνηστο Τζίμη Πανούση:

«Ήταν ένας καλός άνθρωπος χωρίς να έχει διδαχτεί τη θρησκεία. Όταν, λοιπόν, ήρθε στην Άνδρο κι αγόρασε σπίτι, είπε στους ανθρώπους "Θέλω έναν παπά να μου κάνει έναν αγιασμό στο σπίτι μου. Πού να τον βρω;". Και του σύστησαν εμένα. 

Με πήρε τηλέφωνο και πήγα να κάνω αγιασμό την άλλη μέρα το πρωί. Όταν πήγε να με πληρώσει, εγώ δεν ήθελα να πάρω τα χρήματα. Μου είπε "Πάρε τα λεφτά γιατί ξέρω ότι θα τα επενδύσεις στο μοναστήρι". Στη συνέχεια αρχίσαμε να έχουμε μία σχέση πνευματική. 

Όταν του έκανα παρατήρηση για την εμφάνισή του σε παράστασή του, μου είπε είναι το σενάριο τέτοιο.  Του απάντησα "Χάρη σεναρίου μη ξεφτιλιστείς εσύ".  Αμέσως παραιτήθηκε απ' αυτό κι έγινε ένας πρώτης τάξεως Χριστιανός.

Ήταν καλός και δίκαιος άνθρωπος. Μετανόησε από την κοσμική ζωή που έκανε και του άρεσε. Μου είπε "Αν δεν ήμουν παντρεμένος θα έμενα πάτερ Ευδόκιμε μαζί σου"».