Breaking News

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για 7 χρόνια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κάθισε με εξομολογητική διάθεση στον καναπέ του Dot, όπου μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη γνωριμία της, το γάμο της και τη ζωή της με τον Φώτη Μπενάρντο. Επίσης, αποκάλυψε ότι από το 2000 έως το 2007 είχε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Στις 15 Νοεμβρίου 2018 η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπενάρντο καλωσόρισαν στη ζωή τη δεύτερη κορούλα τους, τη μικρή Ηλέκτρα. Η Λυδία είχε γεννηθεί τον Φεβρουάριο του 2016.

«Δεν θέλω να κάνω τρίτο παιδί γιατί θέλω να χαρώ τον άντρα μου» τόνισε η ηθοποιός, ενώ ανέφερε, μεταξύ άλλων, περιγράφοντας τη γνωριμία τους:

«Εμείς συναντηθήκαμε "χορτασμένοι". Είχαμε εμπειρίες, ξέραμε τι δεν θέλαμε και ξέραμε ότι θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Δέσαμε πολύ γρήγορα... 

Στο πρώτο ραντεβού πήγαμε για έναν καφέ στις 10 το πρωί και φύγαμε στις 6 το απόγευμα. Και δεν θέλαμε να φύγουμε ποτέ...

Τον είδα τυχαία στα social media, στο Myspace. Είδα τη φωτογραφία του πρώτη φορά και μου άρεσε, είπα "Παναγία μου!". Είχαμε πολλούς κοινούς γνωστούς και συναντηθήκαμε πρώτη φορά τυχαία σε μια συναυλία των Metallica...

Μου άρεσε πολύ ο Φώτης, αλλά ήξερα τότε ότι ήταν δεσμευμένος... Όταν τα φτιάξαμε ήμασταν και οι δύο φρεσκοχωρισμένοι από προηγούμενες σχέσεις».

Γιατί για εφτά χρόνια δεν μπορούσε να βγει από τη χώρα; Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε:

«Κάποια στιγμή προσπάθησα να φύγω για να ζήσω στο εξωτερικό, αλλά είχα απαγόρευση και δεν μπορούσα να φύγω από τη χώρα για αρκετά χρόνια.

Είχα πάει σε μια συναυλία, όπου έγιναν επεισόδια και με συνέλαβαν. Είχαν κάψει και αυτοκίνητα, όπως και το δικό μου (των φίλων της). Θεώρησαν ότι εγώ έκαψα μόνη μου το αυτοκίνητό μου. 

Μας έπιασαν την ώρα που τρέχαμε να σωθούμε, γιατί έπεφταν οι μολότοφ "βροχή" και ήταν επικίνδυνο για τη σωματική μας ακεραιότητα. Μας έπιασαν, αλλά εμένα με άφησαν να φύγω. Ωστόσο ήταν οι φίλοι μου μαζί και το αμάξι μας που καιγόταν και δεν είχα τρόπο να φύγω. Το αυτοκίνητο ήταν των φίλων μου. Έτσι έμεινα μαζί τους και αυτό ήταν το τέλος της καριέρας μου στο εξωτερικό.

Αυτό το πράγμα κράτησε 7 ολόκληρα χρόνια. Επειδή πήγαμε σε μια συναυλία προσπαθούσαμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε "ελέφαντες". Ακολούθησαν δικαστήρια, δεν ερχόταν να καταθέσουν οι αστυνομικοί και γινόταν μία ιστορία πολύ άσχημη.

Είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Κάθε πρώτη του μηνός πήγαινα στο τμήμα κλπ... Αυτό κράτησε από το 2000 έως το 2007».