Breaking News

Πόλο - Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών: Επιστρέφει με το χρυσό η Εθνική (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η φοβερή και τρομερή Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών (U20) της υδατοσφαίρισης γράφει το δικό της έπος στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και δικαιωματικά μπαίνει στο πάνθεον του αθλήματος με τα ανεπανάληπτα κατορθώματά της.

Την Παρασκευή οι παίκτες του Τεό Λοράντου (και του Νίκου Καραμάνη που κοουτσάρισε για δεύτερη φορά λόγω τιμωρίας του πρώτου προπονητή) κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά, πανάξια, την παγκόσμια κορυφή της υδατοσφαίρισης, στο 20ό Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Κουβέιτ, διατηρώντας τα σκήπτρα που είχαν πάρει από το 2017 στο Βελιγράδι, ύψωσαν και πάλι την ελληνική σημαία στον πιο ψηλό ιστό και ανάγκασαν όλο τον κόσμο να ακούσει τον ελληνικό Εθνικό Ύμνο.

Η Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών νίκησε τη Σερβία στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με 6-4 και και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Πρόκειται για το τρίτο χρυσό μετάλλιο της συγκεκριμένης ομάδας (U20) σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα μετά από αυτά το 2001 στην Κωνσταντινούπολη και το 2017 στο Βελιγράδι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ), η αποστολή με τα χρυσά μετάλλια των Παγκόσμιων Πρωταθλητών στο στήθος θα επιστρέψει το πρωί του Σαββάτου, στις 9:10, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του ΣΚΑΪ.