Breaking News

Ρένια Λουιζίδου για το «Σόι σου»: «Ζορίστηκε η σεναριακή ομάδα. Είχαν πήξει...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Ρένια Λουιζίδου παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος, στην οποία αναφέρθηκε και στη διακοπή της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το σόι σου». Συγκεκριμένα η ηθοποιός είπε στον Αλέξη Μίχα:

• Έρχομαι στην άλλη επιτυχία των τελευταίων χρόνων, το «Σόι σου». Θεωρείς άδικη, λανθασμένη εκ μέρους του Alpha την απόφαση να διακοπεί η σειρά;

Είναι στην απόλυτη ευχέρεια κάθε καναλιού να αποφασίζει για τα προγράμματά του. Εν μέρει την καταλαβαίνω. Όταν μια σειρά παίζεται πέντε και έξι σεζόν, το κανάλι κάποια στιγμή θέλει να ανανεώσει το πρόγραμμά του. Όλα όμως κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Δεν ξέρουμε όμως από την άλλη αν συνέχιζε το Σόι πώς θα πήγαινε. Αισθάνθηκε ο Alpha πως το Σόι ενδεχομένως να δυσκολευτεί για ακόμη μία σεζόν; Θέλησε να ανανεώσει το πρόγραμμά του; Το έκανε.

Εμείς, παρότι αρκετά κουρασμένοι έπειτα από πέντε χρόνια, δυσκολευτήκαμε συναισθηματικά με αυτή την απόφαση. Φυσιολογικό δεν είναι; Ήμασταν πολύ δεμένη ομάδα. Γίναμε σόι όνομα και πράγμα. Ζήσαμε στο Σόι μια ζωή. Οπότε όποια στιγμή και αν μας έλεγαν πως τελειώνει, θα δυσκολευόμασταν. Επαγγελματικά δεν ξέρω... Ίσως να ήταν και για εμάς καλύτερο να ολοκληρωθεί.

• Σεναριακά θεωρείς πως άντεχες;

Ως Ρένια θα σου πω ότι μια σειρά με δύο μεγάλες οικογένειες όπως αυτές στο Σόι θα μπορούσε να πάει επ’ άπειρον. Αν υπάρχει μια μεγάλη σεναριακή ομάδα να το υποστηρίξει. Η δική μας ζοριζόταν πλέον. Τρεις άνθρωποι ήταν. Είχαν πήξει τα παιδιά. Δεν ξέρω όμως καλλιτεχνικά αν θα ήθελα να παίζεται 15 χρόνια. Συναισθηματικά όμως μου κόστισε.

Έχουν κάποια βάση τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη σειρά να επιστρέφει την επόμενη σεζόν;

Με έχουν ρωτήσει και άλλοι. Δεν έχω καμία κρούση και καμία επαφή, και ούτε και άλλοι συνάδελφοι που μιλάω μαζί τους. Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό.