Breaking News

Rouk Zouk - Still Standing: Από 23 έως 27 Δεκεμβρίου παίζουν για καλό σκοπό (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την εβδομάδα από  23 έως και 27 Δεκεμβρίου το «Still Standing» παίζει για καλό σκοπό και στηρίζει το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Την ίδια εβδομάδα το «Rouk Zouk» στηρίζει το έργο του Make a Wish. Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις του ΑΝΤ1 αναφέρουν:

• Rouk Zouk

Την εβδομάδα από  23 έως και 27 Δεκεμβρίου στο «Rouk Zouk» παίζουμε για καλό σκοπό. Στηρίζουμε το έργο του Make a Wish- Κάνε μια Ευχή Ελλάδος για να δώσουμε όλοι μαζί δύναμη στην ευχή!

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 16:00, η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται στο πλατό τους πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης «Hairspray». Παίζουμε μαζί με τους: Μάρκο Σεφερλή, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Παναγιώτη Πετράκη, Βαγγέλη Κακουριώτη, Γιώργο Μαρτίνο, Άννα Φιλιππάκη, Κατερίνα Σούσουλα, Γιάννη Λάφη, Ησαΐα Ματιάμπα και Μάριο Μαριόλο.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, τη σκυτάλη παίρνει το κάστ της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Μαζί μας θα είναι η Μαρία Κίτσου, ο Γιάννης Στάνκογλου,  η Έλλη Τρίγγου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Δανάη Μιχαλάκη, ο Αναστάσης Ροϊλός,  η Αμαλία Καβάλη, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ο Γιάννης Κουκουράκης και ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου, στο στούντιο θα βρεθούν οι πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης «Του Κουτρούλη ο Γάμος»,  Σμαράγδα Καρύδη, Νίκος Κουρής, Κώστας Κορωναίος, Ευγενία Σαμαρά, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Γιώργος Ψυχογιός,  Αλέξανδρος Τσώτσης, Γιώργος Σουλειμάν, Τάσος Ροδοβίτης, Αντώνης Κυριακάκης και  Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος.

Την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου σειρά έχουν οι πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Μην Ψαρώνεις», Θοδωρής Αθερίδης,  Μαρία Ιωαννίδου,  Τάσος Παλαντζίδης,  Μαριλού Κατσαφάδου,  Γιάννης Σίντος,  Ελεάνα Καυκαλά, Δημήτρης Αριανούτσος και  Αγγελική Παρδαλίδου, μαζί με τους  Θανάση Πασσά,  Μαρία Πετεβή και  Θεοφανία Παπαθωμά.

Τέλος, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, η Ζέτα θα υποδεχτεί το καστ της παράστασης «Βουτιά στη Βυθούπολη». Θα παίξουν οι:  Μέμος Μπεγνής,  Μαριέλλα Σαββίδου,  Idra Kayne,  Ιάσωνας Μανδηλας, Δημήτρης Μαχαίρας, Χρήστος Νικολάου, Ευγενία Λιάκου,   Γιώργος Τσουρουνάκης,  Γιάννης Βογιατζάκης και  Γιώργος Δ. Λεμπέσης.

Ας πραγματοποιήσουμε όσες περισσότερες ευχές γίνεται, χαρίζοντας χαμόγελα σε όσα παιδιά το χρειάζονται!

Γίνε κι εσύ μέρος της αλυσίδας προσφοράς του ΑΝΤ1, στέλνοντας απλώς με SMS τη λέξη WISH στο 19808 και δώρισε 2€.

Λίγα λόγια για το Make-A-Wish

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί.  Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.380 ευχές, 245 εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2018 και περισσότερες από 230 το 2019 ήδη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

Still Standing

Την εβδομάδα από  23 έως και 27 Δεκεμβρίου στο «Still Standing» παίζουμε για καλό σκοπό και στηρίζουμε το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ώστε να βοηθήσουμε όπου υπάρχουν παιδιά σε ανάγκη!

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 17:45, η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχεται στο πλατό τους: Νίκο Ρογκάκο, Παναγιώτη Στάθη, Θανάση Βισκαδουράκη, Φωτεινή Γεωργίου, Ελένη Καρακάση, Κατερίνα Θεοχάρη, Μαρία Αντουλινάκη, Χρήστο Τριπόδη, Κωνσταντίνο Δανίκα, Μάρα Δαρμουσλή, Λευτέρη Πράσινο, Ιωάννη Αθανασόπουλο και τη Δανάη Λουκάκη.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, τη σκυτάλη παίρνει το κάστ της αγαπημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα». Μαζί μας οι:  Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Αντώνης Βλοντάκης, Στράτος Τζώρτζογλου, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Εριέττα Μανούρη, Ιβάν Σβιτάιλο, Γιάννης Αθητάκης και Σοφία Πριόβολου.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου, στο στούντιο θα βρεθούν και θα παίξουν οι: Γρηγόρης Αρναούτογλου, Σωτήρης Καλυβάτσης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Σουξές, Κώστας Αποστολάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Κωστής Σαββιδάκης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Κουρούμπαλης και Βίκτωρας Πέτσας.

Την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου σειρά έχουν οι πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης «Η Παριζιάνα», Μπέσυ Μάλφα, Αντώνης Λουδάρος, Λένα Αλκαίου, Ευτυχία Φαναριώτη, Ελευθερία Κοντογεώργη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Πέτρος Ξεκούκης, Κώστας Μαρτάκης, Τόνυ Δημητρίου, Ελευθερία Ρήγου και Γιάννης Κρητικός.

Τέλος, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, η Μαρία θα υποδεχτεί τους: Σάββα Πούμπουρα, Δημήτρη Σκαρμούτσο, Νικόλα Ράπτη, Γιώργο Λέντζα, Αλεξάνδρα Καϋμένου, Λάζο Μαντικό, Ηλία Φουντούλη, Άγγελο Γιακουμίδη, Χρήστο Πλαΐνη, Θοδωρή Πλακίδη, Δημήτρη Μωυσιάδη, Γιώργο Γρηγοριάδη, Χάρη Τζωρτζάκη, Ζερόμ Καλουτά, Δημήτρη Μαχαίρα, Πάρη Σκαρτσολιά, Φωτεινή Ντεμίρη και Νίκο Απέργη.

Γίνε κι εσύ μέρος της αλυσίδας προσφοράς του ΑΝΤ1, καλώντας από σταθερό ή κινητό ή στέλνοντας με SMS τη λέξη ΜΑΖΙ στο 19805.

Λίγα Λόγια για το Μαζί για το Παιδί

Το «Μαζί για το Παιδί» (mazigiatopaidi.gr) δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1996 και αποτελεί έως σήμερα, τη μοναδική ένωση μη κερδοσκοπικών φορέων παιδικής προστασίας. Πρόκειται για μια Ένωση Κοινωφελών Σωματείων που εργάζονται για την ευημερία των παιδιών και προσφέρουν συντονισμένες υπηρεσίες για ένα καλύτερο μέλλον σε περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως, εκ των οποίων 10.000 παιδιά σε μόνιμη βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» είναι να προσφέρει κάθε μορφή βοήθειας σε παιδιά και νέους που έρχονται αντιμέτωποι με τη φτώχεια , την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το «Μαζί για το Παιδί» στηρίζει τα προγράμματα των σωματείων των μελών του και αναπτύσσει παράλληλα δικά του προγράμματα, για την προαγωγή της ψυχολογικής υγείας παιδιών και οικογενειών, την καταπολέμηση της φτώχειας, την εξασφάλιση ίσων εκπαιδευτικών ευκαιριών, τη βοήθεια σε ανθρωπιστικές κρίσεις και τη δημιουργία υποδομών για παιδιά, συμβάλλοντας ενεργά στην επίτευξη των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης.