Breaking News

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στον Σταμάτη Γονίδη (Επεισόδιο 14-12-2019)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ το βράδυ του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου, ήταν αφιερωμένη στον Σταμάτη Γονίδη.

Μία εκπομπή εστιασμένη στην ξεχωριστή διαδρομή ενός αυθεντικού ερμηνευτή, που πρόσφερε στους τηλεθεατές ένα λαϊκό πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες του, αλλά και αγαπημένες του άλλων καλλιτεχνών.

Στο μουσικό μέρος της εκπομπής συμμετείχαν τραγουδιστές από τη νεότερη γενιά: Χρήστος Χολίδης, Νίνο, Γιώργος Γιαννιάς, Ελεάνα Παπαϊωάννου, Βασίλης Δήμας, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Ελευθερία Ελευθερίου.

Την παρέα συμπλήρωσαν συνεργάτες αλλά και θαυμαστές του τραγουδιστή όπως: ο Μίλτος Καρατζάς, οι στιχουργοί Σπύρος Γιατράς και Ηλίας Φιλίππου, ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, η Πηγή Δεβετζή, η Ιωάννα Πηλιχού, οι Βασίλης Γιαννακόπουλος και Νίκος Βαφειάδης (από το χώρο της Αυτοδιοίκησης), ο Μιχάλης Μαρκάτης, η Μαρία Ματσούκα, η δημοσιογράφος Δήμητρα Δάρδα, ο Βασίλης Λιάτσος, η Στέλλα Γιαμπουρά, η Φελίσια Λαπάτη, η Χρύσα Παπαλελούδη, η  Άννα Πολύζου και η Ινέσσα Αζωϊδου.

Προβολή: ΣΚΑΪ (Στην υγειά μας ρε παιδιά - Επεισόδιο 14-12-2019)

Δείτε την εκπομπή στο βίντεο ή στο παραπάνω link του ΣΚΑΪ.