Breaking News

Συγκινήθηκε η Ρούλα Κορομηλά μιλώντας για τις εξωσωματικές και τις προσπάθειές της να υιοθετήσει παιδί (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Δευτέρας καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν η Ρούλα Κορομηλά, η οποία σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για τη σχέση της με τον Στέφανο Σαρτίνι, τον Πάνο Μιχαλόπουλο και το Νάσο Γαλακτερό, αλλά και τη δυνατή φιλία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Επίσης, τόνισε πως δεν έπαθε ποτέ κατάθλιψη όταν σταμάτησε την τηλεόραση, δήλωσε εpωτευμένη με τη μικρή ανιψιά της - την κόρη του αδελφού της -, ενώ αποκάλυψε πως έκανε πολλές εξωσωματικές, προκειμένου να  αποκτήσει ένα παιδί. Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων:

«Έκανα παύσεις από την τηλεόραση και την περίοδο που ήμουν στο πικ της καριέρας μου γιατί ήθελα να κάνω παιδί. Σταμάτησα για 1,5 - 2 χρόνια και έκανα στην Ελλάδα περίπου 10 εξωσωματικές. Μετά πήγα και στο εξωτερικό να κάνω εξωσωματικές γιατί από μικρή είχα τον διακαή πόθο και την επιθυμία να γίνω μαμά. Οπότε, σταμάτησα την τηλεόραση και αφοσιώθηκα σ' αυτό το πράγμα, στο να προσπαθήσω να καταφέρω να κάνω ένα παιδί.

Πέρασα ένα αυτοάνοσο, το οποίο πραγματικά δεν βρήκαν οι γιατροί από πού προέρχεται, αλλά νομίζω ότι ήταν μία συγκυρία πραγμάτων. Πιέστηκα πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια να δουλεύω και μπορεί να ήταν κι ένας λόγος πολύ σοβαρός αυτός. Αλλά ήθελα να το προσπαθήσω, το έκανα, πέρασα από τη δραματική και τραγική διαδικασία της αρρώστιας αυτής, που ήταν καθαρά αυτοάνοσο, το οποίο με ταλαιπώρησε, αλλά είχα δύναμη ψυχής και κατάφερα να το ξεπεράσω και να προχωρήσω...»

«Μετά τις ατυχίες αυτές των εξωσωματικών προσπάθησα δύο φορές να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά δεν τα κατάφερα... Τελευταία είμαι εθελόντρια για κάποια παιδάκια που είναι ορφανά, που είναι μόνα τους» είπε συγκινημένη η Ρούλα Κορομηλά στο Νίκο Χατζηνικολάου.

Δείτε τη συνέντευξη.