Breaking News

«The Final Four»: Επεισόδιο 10 (Τελικός) - Νικητής ο Σάκης Καραθανάσης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «The Final Four» έριξε αυλαία στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου, με τον μεγάλο τελικό, που ανέδειξε νικητή τον Σάκη Καραθανάση.

Καλεσμένη στον τελικό ήταν η Πέγκυ Ζήνα, που τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες της, αλλά και το καινούριο τραγούδι «Μέσα μου κάτι έγινε», ενώ συνυπήρξε ερμηνευτικά με τον Μάνο Κοκολάκη και τον Σάκη Καραθανάση. Επίσης, ο Ίαν Στρατής τραγούδησε μαζί με τη Βαρβάρα Αργυρού και η Idra Kayne με την Εμμανουέλα Ζαμπετάκη. 

Στο τραγουδιστικό υπερθέαμα του τελικού συμμετείχε και η κριτική επιτροπή. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ελένη Φουρέιρα και ο Μιχάλης Κουινέλης (Σταβέντο) - μαζί με την Ήβη Αδάμου - ανέβηκαν στη σκηνή σε μια εμφάνιση έκπληξη για τους τηλεθεατές.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι του τελικού η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη, η Βαρβάρα Αργυρού, ο Μάνος Κοκολάκης και ο Σάκης Καραθανάσης ερμήνευσαν από ένα τραγούδι.

• Το κοινό αποφάσισε να δώσει το πλεονέκτημα να διαλέξει τον αντίπαλό της στην πρώτη μονομαχία στην Εμμανουέλα, η οποία επέλεξε τον Μάνο Κοκολάκη. Η κριτική επιτροπή αποφάσισε να δώσει το εισιτήριο για την τελική δυάδα στην Εμμανουέλα Ζαμπετάκη.

• Οι δύο εναπομείναντες, Βαρβάρα Αργυρού και Σάκης Καραθανάσης, αποτέλεσαν το ζευγάρι της δεύτερης μονομαχίας. Οι κριτές επέλεξαν ως νικητή τον Σάκη Καραθανάση.

Οι δύο νικητές, Εμμανουέλα Ζαμπετάκη και Σάκης Καραθανάσης, αναμετρήθηκαν στην τελευταία μονομαχία του show. Η Εμμανουέλα ερμήνευσε το «Dangerous Woman» της Ariana Grande, ενώ ο Σάκης το «Ποτέ» του Μανώλη Μητσιά.

Με απόφαση των κριτών, μεγάλος νικητής του «The Final Four» αναδείχθηκε ο Σάκης Καραθανάσης, ο οποίος κέρδισε ένα συμβόλαιο με τη Minos EMI Universal, όπως και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Δείτε τις 3 τελικές μονομαχίες. Ολόκληρο το επεισόδιο του τελικού στο τελευταίο βίντεο.

Εμμανουέλα Ζαμπετάκη - Μάνος Κοκολάκης



Βαρβάρα Αργυρού - Σάκης Καραθανάσης



Εμμανουέλα Ζαμπετάκη - Σάκης Καραθανάσης



Δείτε ολόκληρο τον τελικό στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1