Breaking News

«Thrive»: Η Zέτα Δούκα συναντά την Παναγιώτα Βλαντή (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σήμερα, Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στην εκπομπή «Thrive» του ΑΝΤ1, η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή εξομολογείται στη Ζέτα Δούκα ότι προσέχει πολύ τη διατροφή της και έχει εντάξει την άσκηση στην καθημερινότητά της.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της ακολουθεί την καρδιά της, ενώ η  ψυχοθεραπεία την έχει βοηθήσει να ισορροπήσει στη ζωή της. «Είμαι άνθρωπος των ευκαιριών. Δίνω και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία» λέει χαρακτηριστικά.

Ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης περιγράφει στη Ζέτα πώς άλλαξε την ζωή του παρατηρώντας μικρές ιστορίες που εξελίσσονταν δίπλα του και κατέληξαν σε μεγάλα μαθήματα ζωής. Εξομολογείται πως μετά την κατάθλιψη ήρθε η ισορροπία, αλλά και η επιτυχία στη ζωή του.

«Είμαστε τέλεια ατελείς, οπότε είναι καλό να δεχόμαστε και τις αδυναμίες μας και τα καλά μας», είναι ένα από τα αποφθέγματα της ζωής του.

Τέλος θα ανακαλύψουμε νέα «Thrive Tips» μέσω τουthriveglobal.gr. Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας και αποδοτικότητας, θα μας εξηγήσει γιατί πρέπει να κρατάμε την τεχνολογία μακριά από το κρεβάτι μας.



Παρουσιάζει: Ζέτα Δούκα
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κουλελής
Αρχισυνταξία: Κία Παπαδοπούλου
Διευθύντρια περιεχομένου: Φαίη Ευθυμίου
Executive Producer: Νίκος Αλαβάνος
Line Producer: Μάριαμ Κασέμ
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιώργος Κολλάρος
Μοντάζ: Δημήτρης Βάτσιος
Εταιρεία παραγωγής: FILMIKI