Breaking News

Το Καφέ της Χαράς - Ρένια Λουιζίδου: «Έχω αγωνία, αλλά δεν θα πεθάνουμε αν δεν αρέσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μίλησε η Ρένια Λουιζίδου, η οποία δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», που θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Έχω αγωνία, βέβαια, για το "Καφέ της Χαράς", αλλά δεν θα πεθάνουμε αν δεν αρέσει» τόνισε η ηθοποιός, ενώ επισήμανε για το ρόλο της:

«Η κόρη μου έρχεται να εξιχνιάσει το μυστήριο του πώς κάηκε το καφέ. Εγώ έρχομαι στο Κολοκοτρωνίτσι για να τη μαζέψω να φύγουμε, θεωρώντας ότι δεν έχουμε πια λόγο ύπαρξης και παρτίδες σ' αυτό το χωριό».

«Τα μίvι της Χαράς θα φύγουν, όπως έχουν φύγει κι απ' τη ζωή της Ρένιας. Δεν ντύνεται μια γυvαίκα με τον ίδιο τρόπο στα 20, στα 30 και στα 50.... Ο χρόνος μου έχει φερθεί μια χαρά. Επειδή δεν είμαι προσεκτική με λυπήθηκε» είπε, μεταξύ άλλων, η Ρένια Λουιζίδου.

Να σημειωθεί ότι στην υπόθεση της σειράς η κόρη της Βάλια (Έφη Ρασσιά) - δικηγόρος πια - επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της.  Εκεί, ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Μάνο πλέον) (Πάρις Σκαρτσολιάς) και  η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έpωτα. Στον έpωτα αυτό, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά (Ρένια Λουιζίδου). Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς»....