Breaking News

Το σπίτι του Γιώργου Κατσαρού: «Ήταν ο μόνος τραγουδιστής που έκανε ό,τι του ζήτησα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ειρήνη Αρβανίτη συνάντησε στο Παλαιό Φάληρο τον Γιώργο Κατσαρό, ο οποίος δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα»:

«Εδώ είναι η ζωή μου ολόκληρη. Εδώ μεγάλωσα τα παιδιά κι εδώ υποδέχομαι τα εγγόνια μου, όταν έχουν χρόνο να τα φέρουν οι γονείς τους.

Τα περισσότερα τραγούδια μου τα έγραψα εδώ στο Φάληρο, βάζοντας το πιάνο κοντά στη βεράντα. Ήθελα να βλέπω έξω το φεγγάρι το βράδυ και να΄ χω το Δημήτρη Μητροπάνο και να κάνουμε πρόβες. Ήταν ο μόνος τραγουδιστής που έκανε ό,τι του ζήτησα. Γνώριζα για το πρόβλημα της υγείας του. Όταν ήταν στο νοσοκομείο, στο Υγεία, ήμουν ο μόνος - εκτός από τους συγγενείς του - που είχε δώσει εντολή να ανεβαίνω να τον βλέπω.

Στο σπίτι μου έχουν έρθει ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιάννης Πάριος, ο Γιάννης Πουλόπουλος,  η Μαρινέλλα, ο Τόλης Βοσκόπουλος... Οι γείτονες τους περίμεναν πολλές φορές κάτω στην είσοδο. Έλεγαν: "Όλο και κάποιος θα' ρθει"...

Όταν παντρεύτηκε ο Ωνάσης την Τζάκυ, ήρθε στην Αθήνα και το βράδυ στη Νεράιδα. Τον υποδέχτηκα με το σαξόφωνο παίζοντας το "Σήμερα γάμος γίνεται". Το πιο ακραίο που με νευρίαζε στον Ωνάση ήταν που μας έστελνε ένα μήνυμα την τελευταία στιγμή: "Σας περιμένει το πλοίο έξω από τη Νεράιδα. Να έρθετε το βράδυ να παίξετε στο Σκορπιό".

Ήμουν από τους πιο ακριβοπληρωμένους μουσικούς τη νύχτα. Έφτασα να έχω σήμερα 117 ταινίες, 100 θεατρικά έργα και περίπου 1.500 τραγούδια».