Breaking News

X Factor: Live 10 (Τελικός) - Μεγάλος νικητής ο Γιάννης Γρόσης (Επεισόδιο 18-12-2019)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε τον Γιάννη Γρόση νικητή στον τελικό του X Factor, που ολοκληρώθηκε στο Open αργά το βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου.

Μετά από 13 αποχωρήσεις, αξέχαστες ερμηνείες, αμέτρητες διαφωνίες και πολλά απρόοπτα φτάσαμε στους 3 κορυφαίους. Στον τελικό είδαμε ένα Live Show - υπερθέαμα.

Η Δέσποινα Βανδή, ο Χρήστος Μάστορας και η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκαν μαζί στη σκηνή, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Γιώργου Θεοφάνους, σε μια μοναδική μουσική σύμπραξη που απογείωσε τη συναρπαστική βραδιά. Επίσης, αγαπημένοι παίκτες, που γνωρίσαμε μέσα από τα live, επέστρεψαν στη σκηνή, ενώ ο Άρης Μακρής ετοίμασε μία ακόμα έκπληξη.

Στο διαγωνιστικό μέρος του τελικού, οι τρεις φιναλίστ - οι AC² (ομάδα Γιώργου Θεοφάνους), ο Γιάννης Γρόσης και ο Δημήτρης Παπατσάκωνας (ομάδα Χρήστου Μάστορα) - έδωσαν στη σκηνή την πιο κρίσιμη μάχη για τη μεγάλη νίκη.


Αρχικά αποχώρησαν οι AC², καθώς το κοινό τους έδωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους. Ο Γιάννης Γρόσης και ο Δημήτρης Παπατσάκωνας ανέβηκαν ξανά στη σκηνή, ερμηνεύοντας τραγούδια που επέλεξαν οι ίδιοι.

Ακολούθησε νέα ψηφοφορία, με το τηλεοπτικό κοινό να χαρίζει τη νίκη στον Γιάννη Γρόση, ο οποίος κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα «χρυσό» συμβόλαιο με την εταιρεία Panik Records.

Δείτε την αποχώρηση των AC² και τη νίκη του Γιάννη Γρόση. Ολόκληρος ο τελικός στο 3ο βίντεο.





Δείτε τον τελικό στο βίντεο ή στο Open