Breaking News

Χολίδης για ακύρωση σχήματος με Δημητρίου, Γιαννιά, Παπαδοπούλου: «Η απόφαση ήταν του επιχειρηματία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το νυχτερινό σχήμα «Άντζελα Δημητρίου, Χρήστος Χολίδης, Γιώργος Γιαννιάς και Ειρήνη Παπαδοπούλου» δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ στη Θεσσαλονίκη.

Την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει στην εκπομπή του για τη μέρα που έγινε μια πρόβα τζενεράλε: «Ήταν τόσο ψυχρό το κλίμα, που μετά την πρόβα, χωρίς καν να το συζητήσουν, ο Χολίδης πήγε στο καμαρίνι του, πήρε τα πράγματά του, θεωρώντας ότι δεν θα γίνει ποτέ το σχήμα αυτό και σηκώθηκε κι έφυγε».

Σήμερα ο παρουσιαστής φιλοξένησε τον Χρήστο Χολίδη, ο οποίος τόνισε ότι η απόφαση ήταν του επιχειρηματία, ενώ διευκρίνισε «Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στις σχέσεις των καλλιτεχνών». Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Τα μαγαζιά που δουλεύουμε δεν είναι δικά μας... Aν ο άλλος θέλει να το κλείσει, το κλείνει. Όταν χαλάει κάτι, σημασία έχει ο τρόπος. Ο τρόπος που έγινε ήταν άσχημος. Λυπάμαι πάρα πολύ που ο κόσμος έμεινε χωρίς δουλειά μέσα στις γιορτές, αλλά δεν ζητάω συγγνώμη γιατί δεν έκανα λάθος. Δεν έφτιαξα κάπου, έκανα ό,τι μου ζητήθηκε, ήμουν επαγγελματίας από το Α μέχρι το Ω και απλά δεν ήταν στο χέρι μου να ανοίξω ένα μαγαζί, το οποίο δεν είναι δικό μου.

Η απόφαση να μην ανοίξει το μαγαζί ήταν του επιχειρηματία. Εγώ ενημερώθηκα μέσω του μαέστρου, κάτι που με πείραξε πολύ.

Όταν την προηγούμενη μέρα ρωτάω 'Παιδιά, πώς πάμε αύριο από κόσμο;" και δεν ξέρουν, κάτι γίνεται... Δεν ξέρω πόσα ρεζερβέ υπήρχαν. Τα 350 άτομα, που άκουσα εγώ, μπορεί να μην καλύπτουν τα έξοδα αυτού του μαγαζιού.

Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στις σχέσεις των καλλιτεχνών... Ήταν να ξεκινήσουμε στις 15 Νοεμβρίου. Κάθε φορά άλλαζε η ημερομηνία κι εγώ το μάθαινα την τελευταία στιγμή...».

Δείτε όσα είπε στον Γιώργο Λιάγκα.