Breaking News

Θ. Ευθυμιάδης: «Nτρoπή σ' αυτούς που βγάζουν την ύλη και στερούν από τα παιδιά τα παιδικά τους χρόνια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, με κορυφαία τη «Ντόλτσε Βίτα» (1995-1997, Mega), όπου ο ρόλος του τον έκανε πασίγνωστο.

Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Ελληνίδα ηθοποιό σερβικής καταγωγής Άννα Δημητρίεβιτς. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, τη Ζωή και τη Σόφη. 

«Αυτά τα δύο κopiτσια μεγαλώνουν με τις προσευχές μου να βρεθούν και τα αντίστοιχα αγόρια, γιατί βλέπω ότι, πλέον, τα αγόρια λίγο αδιαφορούν για τα ωραία κopiτσια. Εμείς παλιά ψάχναμε να βρούμε μια ωραία κοπέλα, ενώ τώρα τα αγόρια έχουν κολλήσει στις οθόνες. Στο σπίτι μας δεν υπάρχει ιδιαίτερη επαφή με τις οθόνες» είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στη Φαίη Σκορδά, που τον φιλοξένησε στο Πρωινό, ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Αν το κανονικό είναι να μεγαλώνουν τα παιδιά έτσι όπως θέλει το υπουργείο Παιδείας, ντροπή σ' αυτούς που βγάζουν την ύλη για τα παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου. Ντροπή σ' αυτούς που στερούν από τα παιδιά τα παιδικά τους χρόνια. Ντροπή σ' αυτούς που βγάζουν την ύλη και στερούν το παιχνίδι από τα παιδιά μας. Ντροπή σ' αυτούς που βγάζουν όλον αυτόν τον όγκο που πρέπει να κουβαλούν τα παιδιά κάθε μέρα στις σάκες τους και να παθαίνουν σκολίωση. Ντροπή τους! Δεν έχω να πω τίποτα άλλο...

Προσεύχομαι μόνο να καταλάβουν και να θυμηθούν ότι κάποτε υπήρξαν κι αυτοί παιδιά, να μειώσουν την ύλη, να μειώσουν το άγχος των παιδιών μας, να μειώσουν το άγχος των εφήβων, που ξεχνούν λόγω των Πανελληνίων τι είναι έpωτας, τι είναι εφηβεία, να περάσουν ωραία αυτή την μεταβατική περίοδο. Τους προσθέτουν άγχος και τους κάνουν να θυμούνται αυτή την ηλικία σαν βασαvιστήριο. Ντροπή τους, ας κάνουν κάτι...».