Breaking News

Α. Γεωργιάδης: «Δεν θα κόψουμε το μέρισμα του Δεκεμβρίου - Δεν υπάρχουν λεφτά για 13η σύνταξη» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Άδωνις Γεωργιάδης φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Τώρα ό, τι συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μίλησε για τη δολοφονία του Σουλειμανί, όπως και για την επικείμενη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Επίσης, αναφέρθηκε στις επερχόμενες μειώσεις φόρων, τα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, το ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), αλλά και στις δράσεις για το μέρισμα και τον κατώτατο μισθό.

«Ποτέ δεν είπαμε ότι θα κόψουμε το μέρισμα του Δεκεμβρίου. Αυτή τη φορά ήταν μικρότερο, γιατί το μεγαλύτερο μέρος του υπερπλεονάσματος είχε μοιραστεί προεκλογικά, τον Μάιο. Θα δίνουμε το μέρισμα κάθε Δεκέμβριο, μέσα στα πλαίσια των περιθωρίων του προϋπολογισμού» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και τόνισε: «13η σύνταξη δεν μπορούσε να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορούμε να δώσουμε κι εμείς. Ο λόγος είναι ότι τα λεφτά για τη 13η σύνταξη δεν υπάρχουν».

Δείτε τη συνέντευξη. Στο 2ο βίντεο δείτε αναλυτικά από τον Κωστή Πλάτζο την αύξηση σε μισθούς και συντάξεις κάθε μήνα λόγω μείωσης των φόρων.