Breaking News

Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν είμαι γυναίκα - αράχνη... Μάλλον μ' έχουν εκμεταλλευτεί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την την προσωπική και επαγγελματική της ζωή μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» η Αγγελική Ηλιάδη, ενώ αποκάλυψε πως υπήρξε συνάδελφος που έλεγε συκοφαντίες για εκείνη.

«Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η Αγγελική Ηλιάδη είναι γυναίκα - αράχνη» επισήμανε η δημοσιογράφος, με την τραγουδίστρια να απαντά:

«Τώρα το γυναίκα - αράχνη μου ακούγεται πολύ έξω από το χαρακτήρα μου. Οι σχέσεις μου ήταν πάντα πολύ μεγάλες και ήταν οικογένεια. Τρεις ήταν όλες κι όλες: ο Μπάμπης Λαζαρίδης, ο Κώστας Μηλιωτάκης και ο Σάββας Γκέντσογλου. Αυτές ήταν οι σχέσεις μου τα 22 χρόνια που είμαι στο χώρο».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω εκμεταλλευτεί κανέναν. Μάλλον μ' έχουν εκμεταλλευτεί πάρα πολύ. Στην προσωπική μου ζωή όντως δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Όσον αφορά την καλλιτεχνική μου πορεία έχω μετανιώσει για άπειρα πράγματα, όπως για την εμπιστοσύνη που έδειξα σε ανθρώπους, οι οποίοι αυτοαποκαλούνταν "συνεργάτες" μου, αλλά δεν ήταν. Ήταν οτιδήποτε άλλο εκτός απ' αυτό. Το χειρότερο είναι ο τραγουδιστής - συνεργάτης σου, με τον οποίο βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο και πρέπει να βοηθάει ο ένας τον άλλο, να προσπαθεί να σου κάνει κακό με όλη τη σημασία της λέξης, όπως συκοφαντίες κλπ. Του μίλησα στα ίσα γιατί ήταν κάτι το οποίο με ενόχλησε πολύ. Πραγματικά στεναχωριέμαι για τον τρόπο που λειτουργούν κάποιοι άνθρωποι».