Breaking News

Άγριες Μέλισσες - «Παπά Γρηγόρης»: «Προσπαθούν να μας απομακρύνουν από τη θρησκεία μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κωστής Σαββιδάκης, που υποδύεται τον παπά Γρηγόρη στις «Άγριες Μέλισσες», φιλοξενήθηκε στο πλατό του Πρωινού, όπου μίλησε για τη σειρά του ΑΝΤ1, ενώ εξομολογήθηκε στη Φαίη Σκορδά ότι και στη ζωή του έχει σχέση με τη θρησκεία. Συγκεκριμένα τόνισε:

«Με έχει βαφτίσει παπάς, η γυναίκα του η παπαδιά και ο γιος του, που ήταν τεσσάρων χρονών. Ήμουν από μικρός ως παπαδάκι, στο κατηχητικό. Είμαι θρήσκος, θυμιατίζω σχεδόν κάθε μέρα στο σπίτι, ρίχνω αγιασμό. 

Δεν ντρέπομαι να το πω γιατί, δυστυχώς, πολλοί έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να ντρεπόμαστε να λέμε ότι είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε. Σέβομαι την κάθε θρησκεία και θέλω να σέβονται και τη δικιά μου θρησκεία. Νομίζω ότι, με έναν τρόπο, προσπαθούν να μας απομακρύνουν από τα ήθη και τα έθιμά μας, τη θρησκεία μας - ειδικά εμάς τους Έλληνες - κι αυτό είναι τραγικό.

Δεν μπορώ να επιτρέψω σε οποιονδήποτε να μπει σε ένα μοναστήρι και να κάψει εικόνες, να σπάσει σταυρούς. Θα μπω να τον κουτουλήσω. Όπως ένας μουσουλμάνος θα μου κόψει το κεφάλι αν πειράξω τη θρησκεία του και το σέβομαι, έτσι πρέπει να λειτουργούμε κι εμείς. Όχι να τον σφάξουμε, αλλά λες λίγο ένα όριο. Δηλαδή είναι η πίστη μου, η θρησκεία μου».

Επίσης, αποκάλυψε: «Είμαι λαίμαργος. Στα 12 μου ζύγιζα 120 κιλά... Ήταν πάρα πολλά... Στη διαδρομή από το σπίτι μέχρι το σχολείο υπήρχε ένα ζαχαροπλαστείο. Έπαιρνα κάθε πρωί δύο σοκολατίνες και δύο τυρόπιτες με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μην χωράω όχι στα ρούχα μου, να μην χωράω στο θρανίο...».