Breaking News

Brad Pitt - Jennifer Aniston: Η συνάντηση που έκλεψε την παράσταση στις «Χρυσές Σφαίρες» (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston παρευρέθηκαν χωριστά το βράδυ της Κυριακής στην απονομή των βραβείων "Χρυσές Σφαίρες 2020", με τον πρώτο να κερδίζει και βραβείο Β' Ανδρικού ρόλου για το "Once Upon a Time in Hollywood".

Σύμφωνα με τη Daily Mail, στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε πάρτι, που έγινε στο ξενοδοχείο "The Beverly Hilton", στα πλαίσια της λαμπερής βραδιάς.

Ο Brad Pitt είπε ότι θα δει τη Jennifer, κάνοντας λόγο για μια "πολύ καλή φίλη", όταν ρωτήθηκε στο κόκκινο χαλί για την πρώτη σύζυγό του.


Το πρώην ζευγάρι κάθισε σε χωριστά τραπέζια, που απείχαν λίγα μέτρα μακριά το ένα από το άλλο.

Από την πλευρά της η Jennifer Aniston φάνηκε να χαίρεται ιδιαίτερα τη στιγμή που ο 56χρονος ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο.


Μάλιστα ο Brad Pitt αστειεύτηκε, αναφερόμενος στις σχέσεις που του χρεώνουν, με πολλά δημοσιεύματα κατά διαστήματα να κάνουν λόγο για επανένωσή του με την 50χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό με καταγωγή από την Ελλάδα.

«Ήθελα να φέρω τη μαμά μου, αλλά δεν θα μπορούσα, γιατί για όποιον στέκεται δίπλα μου λένε για... ραντεβού... Και αυτό θα ήταν απίστευτο» είπε χαρακτηριστικά και η κάμερα έπιασε την Jennifer να χαμογελάει.



Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston είχαν παντρευτεί το 2000 και χώρισαν πέντε χρόνια αργότερα. Ενώ ήταν ακόμη παντρεμένοι, στα γυρίσματα της ταινίας "Mr & Mrs Smith" η Angelina Jolie "έκλεψε" την καρδιά του συζύγου της και ανέτρεψε τη ζωή της. Ο Pitt και η Jolie παντρεύτηκαν αρκετά χρόνια αργότερα, το 2014 και το Σεπτέμβριο του 2016 η Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.