Breaking News

Δημήτρης Σκουλός: «Χαρήκαμε που έπεσε το σύστημα στον τελικό του GNTM 2» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Δημήτρης Σκουλός άνοιξε τα χαρτιά του στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας για τη συμμετοχή του στο GNTM, τις αυστηρές κριτικές και τη βραδιά του φετινού τελικού.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε πως πέρασε από casting προκειμένου να μπει στην επιτροπή, ενώ είπε στο τέλος της συνέντευξης για όσα συνέβησαν στον τελικό του GNTM 2, όπου αναδείχθηκαν δύο νικήτριες, η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο:

«Στον τελικό είχαμε μια αστοχία τεχνική. Απ' ότι ξέρω το κανάλι έδωσε όλη αυτή την ψηφοφορία σε μια μεγάλη αμερικάνικη εταιρεία για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Εμείς τουλάχιστον χαιρόμασταν γιατί από τη στιγμή που έπεσε το σύστημα - και ας τα βρει το κανάλι με τους Αμερικάνους, με την εταιρία - αποφασίστηκε να μείνει η ψηφοφορία της επιτροπής, η δική μας, που είχαμε ισοπαλία μέχρι εκείνη την ώρα. 

Άρα, τι σημαίνει αυτό; Δύο συμβόλαια για κάθε κopiτσι. Δηλαδή, θα κάνουν δύο καμπάνιες για καλλυντικά, δύο εξώφυλλα στο Madame Figaro και δύο συμβόλαια με ξένο πρακτορείο, οπότε μόνο κέρδος είναι αυτό. Αν ήταν τρεις οι νικήτριες θα ήταν ακόμα καλύτερα...

Το καλύτερο θα ήταν να μην έπεφτε το σύστημα. Κι εμείς εκείνη τη στιγμή δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Όταν ακούς στο ακουστικό ότι έπεσε το σύστημα και οι Αμερικάνοι δεν μας δίνουν ανταπόκριση για το τι γίνεται...».

Επίσης, μίλησε για τη νεότερη σύζυγό του, με την οποία έχει 15 χρόνια διαφορά ηλικίας. «Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, εγώ είμαι πιο παιδί από τη γυναίκα μου» είπε ο Δημήτρης Σκουλός.