Breaking News

ELIF: Επεισόδια 513 - 514 - 515, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 3/2/20 - Επεισόδιο 513: Ο Σελίμ μιλάει για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια με τον Ουμίτ και εκείνος πείθεται πως δεν έχει υποπτευθεί τίποτα. Αυτό άλλωστε θέλει και ο Σελίμ, να τον παραπλανήσει. Η Μελέκ βλέπει έναν εφιάλτη με τον Γιουσούφ και αποφασίζει να του μιλήσει γιατί υπάρχουν ακόμα κάποια ερωτήματα, που τη βασανίζουν. Πηγαίνει να τον βρει στο βιβλιοπωλείο και ο Γιουσούφ της λέει πως καταλαβαίνει γιατί νιώθει μπερδεμένη. Αποφασίζει να της ανοιχτεί και να της μιλήσει.

Η Ελίφ και ο Ταϊλαν προσφέρουν χρήματα στον Χακί αλλά εκείνος αρνείται να τα πάρει και τους λέει πως πρέπει να επιστρέψει σπίτι του πριν ο πατέρας του ανακαλύψει ότι είναι στο σχολείο. Καθώς πηγαίνει σπίτι τον βλέπει ο πατέρας του και γίνεται έξαλλος αφού δεν έχει πουλήσει χαρτομάντηλα. Η Ελίφ και ο Ταϊλάν έχουν ακολουθήσει τον φίλο τους και παρακολουθούν τη σκηνή. Προσπαθούν να τον βοηθήσουν χωρίς να το καταλάβει ο πατέρας του και τα καταφέρνουν. Ο πατέρας του Χάκι του ζητάει να πουλήσει χαρτομάντηλα και την επόμενη μέρα. Η Αρζού ζητάει από τον Ουμίτ να σκοτώσει την Γκόντζα στο νοσοκομείο, προτού συνέλθει. Την τελευταία στιγμή ο Ουμίτ αλλάζει γνώμη και λέει πως δεν μπορεί να σκοτώσει κανέναν. Η Αρζού του απαντάει πως αν δεν το κάνει, δεν θα την ξαναδεί.

Ο Ουμίτ μένει μόνος και σκεφτικός στο προαύλιο του νοσοκομείου και εκεί τον βλέπει ο Ερκούτ, ο οποίος του επιτίθεται. Η Αλιγιέ μιλάει με τον Σελίμ και του λέει πως δεν πρέπει να παραιτηθεί έτσι εύκολα από τη Ζεϊνέπ. Του θυμίζει πως η Ζεϊνέπ στάθηκε σε εκείνον αλλά και στην οικογένεια σε δύσκολες μέρες. Ο Σελίμ πηγαίνει στη δουλειά της Ζεϊνέπ κρατώντας λουλούδια και στην είσοδο τη βλέπει να κρατάει λουλούδια και να μιλάει με το αφεντικό της. Παρεξηγεί την κατάσταση και πιστεύει πως τα λουλούδια, που κρατάει η Ζεϊνέπ, είναι δώρο από το αφεντικό της. Φεύγει χωρίς να της μιλήσει. Στην πραγματικότητα τα λουλούδια, που κρατάει η Ζεϊνέπ, είναι για τη γυναίκα του αφεντικού της...

Τρίτη 4/2/20 - Επεισόδιο 514: Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ πως κατανοεί τις αμφιβολίες της. Της μιλάει για το παρελθόν του, τη γυναίκα του, την κόρη του και την υπόθεση, που είχε αναλάβει, αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά του. Η Μελέκ μαθαίνει πως ήταν δικηγόρος και σοκάρεται όταν ακούει για τη δολοφονία της γυναίκας και της κόρης του από έναν νονό της μαφίας με το ψευδώνυμο Καμπούρ. Η Αρζού θέλει ο Ουμίτ να σκοτώσει την Γκόντζα αλλά εκείνος δεν μπορεί να το κάνει. Δεν είναι δολοφόνος. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι με άσχημη διάθεση και παρά τις επίμονες ερωτήσεις της Αλιγιέ, δεν της εξηγεί τον λόγο. Η Ζεϊνέπ είναι στο αυτοκίνητο του αφεντικού της καθώς πηγαίνουν σε μια επαγγελματική συνάντηση όταν της τηλεφωνεί η Τουλάι. Της λέει πως ο Σελίμ είναι άρρωστος.

Η Ζεϊνέπ κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και πηγαίνει στο κτήμα. Εκεί βλέπει τον Σελίμ μαζί με την Πελίν στον κήπο. Αισθάνεται απαίσια και λέει στον εαυτό της πως όλα τελείωσαν με τον Σελίμ. Η Ελίφ και ο Ταϊλαν πουλάνε τα μολύβια τους για να κερδίσουν χρήματα και να τα δώσουν στον Χακί. Μετά το σχολείο τους συναντάει ο Χακί και τους λέει πως ο πατέρας του δεν τον άφησε να έρθει σχολείο και τον έστειλε για δουλειά. Η Μελέκ πηγαίνει να πάρει την Ελίφ από το σχολείο και η μικρή της ζητάει να πάρουν μαζί τους τον Χακί για να του εξηγήσει τα μαθήματα, που έχασε.

Στο εργαστήρι ραπτικής ο Χακί βλέπει τον Τζεβαχίρ να μετράει χρήματα και να μιλάει στο τηλέφωνο περήφανος για το πόσα χρήματα έχει. Η Αρζού συναντάει τον μεθυσμένο Ουμίτ και εκείνος τη ρωτάει τι ακολουθεί αν σκοτώσει τελικά την Γκόντζα. Η Αρζού τον αποκαλεί δειλό και φεύγει. Η Γκόντζα συνέρχεται και ο Ερκούτ χαίρεται. Η Ζεϊνέπ φεύγει από το κτήμα απογοητευμένη επειδή είδε τον Σελίμ μαζί με την Πελίν. Ο Σελίμ όμως συναντάει την Πελίν μόνο για επαγγελματικές υποθέσεις. Τα χρήματα του Τζεβαχίρ εξαφανίζονται και ρωτάει τις εργάτριες. Η Μπαχριγιέ του λέει πως η Μελέκ έφερε ένα αγόρι μαζί με την Ελίφ και ίσως εκείνο έκλεψε τα χρήματα...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 514, 3ος Κύκλος)

Τετάρτη 5/2/20 - Επεισόδιο 515: Ο Τζεβαχίρ ζητάει από τον Χακί να ομολογήσει το έγκλημα του. Και η Μπαχριγιέ κατηγορεί τον Χακί πως έκλεψε τα χρήματα. Όταν όμως έρχεται η λογίστρια τους εξηγεί πως εκείνη πήρε τα χρήματα. Αν και ήταν τα χρήματα για την πληρωμή των υπαλλήλων η λογίστρια τα πήρε για να πληρώσει τους προμηθευτές. Ο Σελίμ λέει στην Πελίν πως αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη Ζεϊνέπ. Αν και η Γκόντζα έχει συνέλθει, οι γιατροί λένε πως το χτύπημα στο κεφάλι της είναι σοβαρό και η κατάστασή της είναι ακόμα κρίσιμη. Η Αρζού επιστρέφει σπίτι της αφού η Γκόντζα δεν ζει πια εκεί. Η Ασουμάν ανοίγει την πόρτα καθώς μένει εκεί από τότε που η Αρζού το έσκασε με τον Ουμίρ. Χαίρεται όταν βλέπει την Αρζού γιατί έχει ξοδέψει όλα της τα χρήματα.

Ο Ουμίτ πουλάει την περιουσία του και στέλνει τα χρήματα σε λογαριασμό στο εξωτερικό. Η Αρζού συναντάει τον δικηγόρο της. Η περιουσία του Νετζντέτ ανήκει εξίσου στην Αρζού και την Γκόντζα. Μαθαίνει πως αν η Γκόντζα πεθάνει, όλη η περιουσία έρχεται στα χέρια της. Στο νοσοκομείο ο Ερκούτ μαθαίνει πως η Γκόντζα έχει αμνησία. Η Ελίφ λέει στη μητέρα της πως ο Χακί θα μείνει μαζί τους μέχρι το απόγευμα και μετά θα έρθει να τον πάρει ο πατέρας του. Η Ζεϊνέπ έχει παρεξηγήσει τη συνάντηση του Σελίμ με την Πελίν και είναι αναστατωμένη. Ο Χακί μιλάει για τη μητέρα του που πέθανε και λέει πως θέλει να γίνει γιατρός όταν μεγαλώσει για να σώζει τις ανθρώπινες ζωές. Η Ελίφ κρύβει τον Χακί στην αποθήκη του σπιτιού και λέει ψέματα στη μητέρα της πως ήρθε ο πατέρας του και τον πήρε...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 515, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ