Breaking News

Έλντα Πανοπούλου: «Αν δεν είχα σπουδάσει μουσική ενδεχομένως να μην είχα βγει στο θέατρο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έλντα Πανοπούλου φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, όπου δήλωσε ότι λατρεύει την τηλεόραση, επισημαίνοντας ότι θα επιστρέψει στο μέλλον στη μικρή οθόνη, ενώ αποκάλυψε πως ο λόγος της αποχής της είναι η δραματική της σχολή, στην οποία έχει επικεντρωθεί.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της στο θέατρο, για την οποία "θυσίασε" ένα μέρος της προσωπικής της ζωής, όπως τόνισε. Μεταξύ άλλων, είπε για το θέατρο στη Φαίη Σκορδά:

«Δεν μου αρνήθηκε ποτέ κανείς κάτι. Με τη βοήθεια του Θεού μου δόθηκαν τα πράγματα και η καριέρα μου, χωρίς να κοπιάσω, υπό την έννοια να πάρω τηλέφωνο και να ζητήσω δουλειά. 

Με ευλόγησε ο Θεός, με τέτοιο τρόπο, ώστε αυτό δεν χρειάστηκε να το κάνω ποτέ γιατί πριν τελειώσω τη σχολή είχα πρόταση. Βέβαια, οι προτάσεις έρχονται ανάλογα με τα προσόντα του καθενός. 

Αν δεν είχα σπουδάσει μουσική,  από πολύ μικρό παιδάκι, ενδεχομένως να μην είχα βγει ποτέ στο θέατρο. Γιατί στην πρώτη μου δουλειά ζητούσαν ένα πολύ νέο κopiτσι, που να παίζει πιάνο και ακορντεόν και να τραγουδάει. Έτσι βγήκα στο θέατρο και το ένα έφερε το άλλο...».

Δείτε τη συνέντευξη της Έλντας Πανοπούλου στο Πρωινό.