Breaking News

Έρωτας μετά (Τηλεταινία): Κεφάλαιο 4 - 5

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κεφάλαιο 4: Η Νόρα μαθαίνει από τον Γιώργο για το αυτοκίνητο της Άννας και αποφασίζει ξανά να αναλάβει δράση. Η Νόρα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον άγνωστο του σπιτιού της Ιτιάς και προσπαθεί να του αποσπάσει πληροφορίες για την Άννα και τον Κωνσταντίνο. Τρία χρόνια πριν, μετά το περιστατικό στο εστιατόριο, ο Κωνσταντίνος και η Άννα αποφασίζουν να διακόψουν για ένα διάστημα μην αντέχοντας τις τύψεις των πράξεων τους. Ο Ηλίας δίνει εξηγήσεις στην Κατερίνα για τη σύλληψή του και, με αφορμή τη δική του αδυναμία να συνεργαστεί με την Αντιγόνη, της προτείνει ανοιχτά να μιλήσει στην Ηλέκτρα για την ανάληψη της διοίκησης της εταιρίας.

Ο Νίκος φαίνεται πως έλκεται ολοένα και περισσότερο από την καινούργια πελάτισσα του Χρήστου, την Αλίκη. Μετά τη, φαινομενικά τυχαία, συνάντηση τους, η Ηλέκτρα κι ο Σωκράτης συζητούν, χωρίς, πάντως, η Ηλέκτρα να γνωρίζει την αληθινή του ταυτότητα. Την ίδια στιγμή η Νόρα επισκέπτεται τον Δημήτρη στην Ιτιά προσπαθώντας να μάθει όσο περισσότερα μπορεί για την Άννα. Η μέθοδος του γιατρού Θεοδώρου δείχνει να λειτουργεί κάπως, τελικά θα καταφέρνουν να μιλήσουν με τον Κωνσταντίνο; Η Ηλέκτρα, φορτισμένη από το περιστατικό, καταλήγει να μιλήσει στον Σωκράτη εφ’ όλης της ύλης.

Ο Φώτης μαθαίνει κάτι που φέρνει τα πάνω κάτω στην αστυνομική έρευνα και ειδοποιεί τον Χρήστο. Ο Χρήστος αρνείται να πιστέψει ότι το πτώμα είναι της Άννας αν δεν το δει ο ίδιος, ενώ την ίδια στιγμή ο Σωκράτης πιέζει τον Ηλία για να μάθει αν είχε καμία ανάμειξη με το περιστατικό και του ξεκαθαρίζει ότι η Ηλέκτρα πλέον είναι δικιά του αρμοδιότητα. Τρία χρόνια πριν, Κωνσταντίνος αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μάγδα την αλήθεια για τη σχέση του με την Άννα ενώ η Μάγδα σταματάει την Αντιγόνη από το να εγκαταλείψει την εταιρία...

Δείτε το κεφάλαιο 4 στο βίντεο ή στον Alpha

* Τα βίντεο που ανέβασε ο Alpha στο Youtube έχουν σε κάποια σημεία πρόβλημα στον ήχο.


Κεφάλαιο 5: Τρία χρόνια πριν, όλοι παρευρίσκονται στη μιλόνγκα που οργάνωσε η Ηλέκτρα με την Άννα στην αίθουσα χορού. Στο παρόν, οι αποκαλύψεις που ακολουθούν το θάνατο της Άννας δημιουργούν πολλά νέα ερωτηματικά για το βράδυ του ατυχήματος ενώ ο Παπαδόπουλος προειδοποιεί την Αντιγόνη πως ο Κωνσταντίνος υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύει στο νοσοκομείο. Η κηδεία της τελείται σε βαρύ κλίμα - εκεί συγκεντρώνονται όλοι για να συλλυπηθούν τα παιδιά και τον Χρήστο, ενώ η Νόρα αιφνιδιάζεται όταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, εντοπίζει τον Δημήτρη.

Στο παρελθόν, η Άννα πάει στο χωριό για να μιλήσει με τον Αποστόλη αλλά καταλήγουν να μαλώνουν και εκείνος τη διώχνει από το σπίτι. Η Άννα  καταλήγει να περνάει το βράδυ της με τον Κωνσταντίνο. Η  Άννα τρομοκρατείται όταν διαπιστώνει ότι ο φίλος του Χρήστου, ο Στέλιος, με τον οποίο δεν είχαν γνωριστεί μέχρι εκείνη τη στιγμή, την έχει δει με τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος της προτείνει να τα αρνηθεί όλα, αλλά μια αιφνίδια επίσκεψη του Στέλιου στην αίθουσα χορού δεν της αφήνει πολλά περιθώρια...

Δείτε το κεφάλαιο 5 στο βίντεο ή στον Alpha



Για την αρχική σελίδα "Έρωτας μετά" πατήστε ΕΔΩ