Breaking News

Έρωτας μετά (Τηλεταινία): Κεφάλαιο 6 - 7 - 8

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κεφάλαιο 6: Μετά τη σύλληψη του Δημήτρη, ο Γιώργος με τον Φώτη προσπαθούν να δουν ποιο θα είναι το επόμενό τους βήμα αλλά η ανάκριση του Δημήτρη έχει αναπάντεχη κατάληξη. Πίσω στο παρελθόν, η Άννα βρίσκεται σε απόγνωση και θέλοντας να ανακαλύψει τι συνέβη με τον Στέλιο, ομολογεί στον Κωνσταντίνο την επίσκεψή της στο σπίτι του πρώτου, γεγονός που τους φέρνει σε ρήξη. Ο Παπαδόπουλος οδηγεί τον Ηλία Δούκα  σε ερημική τοποθεσία, τον απειλεί  και απαιτεί να του πει την αλήθεια για την ανάμειξή του στο ατύχημα του Κωνσταντίνου. Η Ηλέκτρα μιλάει με τον γιατρό του Κωνσταντίνου για την πιθανή μεταφορά του στο σπίτι ενώ την ίδια στιγμή, Νόρα κι ο Γιώργος προσπαθούν να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.

Το γεγονός ότι ο Ευθύμης δεν αναγνωρίζει τον Δημήτρη προβληματίζει το Γιώργο και το Φώτη και τους οδηγεί να σκεφτούν πως κάποιος τον εκφόβισε.  Ο Γιώργος επιστρέφει στο χωριό για να συνεχίσει την έρευνά του και  ξεκινάει από τον γείτονα του Αποστόλη, τον Γκαλτά. Ο αιφνίδιος όμως θάνατος του Γκαλτά, προβληματίζει Γιώργο και Φώτη, που δεν πείθονται με το πόρισμα που τους παρουσιάζουν οι τοπικές αρχές. Η Αντιγόνη φοβούμενη πως η ζωή του Κωνσταντίνου βρίσκεται σε κίνδυνο, πιέζει όλο και περισσότερο για τη μεταφορά του, ενώ η Ηλέκτρα, αρχίζει να αμφιβάλλει αν μπορεί να τα καταφέρει με τις ευθύνες που έχει αναλάβει στην εταιρία...

Δείτε το κεφάλαιο 6 στο βίντεο ή στον Alpha

* Τα βίντεο που ανέβασε ο Alpha στο Youtube έχουν σε κάποια σημεία πρόβλημα στον ήχο.


Κεφάλαιο 7: Ο Δημήτρης βρίσκει το Σταύρο και το Θοδωρή να τον περιμένουν στο σπίτι της Ιτιάς, με μια πρόταση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το παρελθόν και τις επιλογές του. Στο παρελθόν, ένα επαγγελματικό ταξίδι του Κωνσταντίνου, γίνεται η αφορμή να σχεδιάσουν με την Άννα το πρώτο τους διήμερο μαζί. Η αστυνομία βρίσκει τον Μυλωνά κρεμασμένο στο κελί του. Η Ηλέκτρα έρχεται σε σύγκρουση με τον Ηλία και τον διώχνει από την εταιρεία ενώ ο Γεράσιμος συνεχίζει να ψάχνει την αλήθεια για τον Σωκράτη. Η Αντιγόνη ζητάει από τον Παπαδόπουλο να αρχίσει να ψάχνει τον Σωκράτη, ενώ η Κατερίνα έρχεται αντιμέτωπη με την Ηλέκτρα για το θέμα του Ηλία. Τρία χρόνια πριν, η Άννα μετά την επίσκεψή της στον γυναικολόγο, πηγαίνει στο σπίτι του Κων/νου με την πρόθεση να πει όλη την αλήθεια για την παράνομη σχέση στην Ηλέκτρα.

Ο Γιώργος λέει στον Φώτη για το κουτί που του έδωσε ο γιος του Παράσχου στενεύοντας έτσι τον κλοιό γύρω απ’ αυτόν. Η Νόρα επισκέπτεται τη Λαμπρινή στο νοσοκομείο αλλά όταν μαθαίνει ότι πήρε εξιτήριο πάει να τη βρει στο σπίτι της. Ο Σωκράτης εκφοβίζει τον Γεράσιμο ώστε να σταματήσει να μπλέκεται στα πόδια του, την ίδια στιγμή που η Όλγα αποχαιρετάει τον Παπαδόπουλο, κάνοντάς του δώρο το κλειδί της θυρίδας της. Πίσω στο παρελθόν, ο Κων/νος ζορισμένος απ’ όλη την πίεση μιλάει με τη Μάγδα, ενώ η Άννα αποκαλύπτει στον Χρήστο πως είναι έγκυος...

Δείτε το κεφάλαιο 7 στο βίντεο ή στον Alpha



Κεφάλαιο 8: Μετά το τηλεφώνημα της Λαμπρινής, η Νόρα ενημερώνει το Γιώργο. Όταν εκείνος φτάνει στο σπίτι του Παράσχου μαθαίνει από τη Λαμπρινή ότι ο γιος του το έσκασε. Την ίδια στιγμή, ο Παπαδόπουλος δείχνει το βίντεο από τη θυρίδα της Όλγας στην Αντιγόνη, η οποία τον στέλνει στον Αποστόλη για εξηγήσεις. Τέλος, ο Γεράσιμος λέει στην Λίζα την αλήθεια για την κατάσταση του Κων/νου, πράγμα που αυξάνει  περισσότερο την περιέργειά της  να μάθει την αλήθεια για το Σωκράτη. Στο παρελθόν, μια ξαφνική επίσκεψη του Δημήτρη στην Άννα  φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή της.

Η Νόρα έρχεται σε σύγκρουση με τον Γιώργο για την όλη της στάση απέναντι στο θέμα της Λαμπρινής. Πίσω στο παρελθόν, η συζήτηση της Άννας με το Δημήτρη και οι αποκαλύψεις που προκύπτουν, προκαλεί μια μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στον Αποστόλη και την Άννα. Ο Παράσχος απειλεί τη Νόρα πως αν δεν εξαφανιστεί από τη ζωή του και της οικογένειάς του θα συμβούν πολύ χειρότερα. Η Ηλέκτρα βρίσκει τον Σωκράτη σε ένα μπαρ μεθυσμένο, και προσπαθεί να τον συνεφέρει ενώ το μικρόφωνο που φυτέψανε η Λίζα με τον Γεράσιμο στην εταιρεία, τους κάνει μάρτυρες μια μεγάλης ανακάλυψης.

Η Ηλέκτρα επιστρέφει στο σπίτι μεθυσμένη, η Άντι και ο Γεράσιμος αποφασίζουν να ζητήσουν τη βοήθεια της Αντιγόνης και της Μάγδας. Στο παρελθόν, ο Κων/νος πηγαίνει στην  Άννα και της προτείνει να φύγουν μαζί. Η δολοφονία του Σωκράτη σοκάρει τους πάντες. Η Ηλέκτρα μην μπορώντας να διαχειριστεί την αλήθεια για τον Σωκράτη καταλήγει να πίνει, ενώ η Ειρήνη ανακοινώνει την απόφασή της να φύγει από την εταιρεία και να κάνει μια καινούρια αρχή στο εξωτερικό.

Το φιλί ξαφνιάζει τον Χρήστο και την Ηλέκτρα και τους φέρνει και τους δύο αντιμέτωπους με πρωτόγνωρα και αναπάντεχα συναισθήματα. Ο Γιώργος επιτίθεται στον Παράσχο. Ο Γεράσιμος έρχεται σε κόντρα με τον Κων/νο, καθώς ο δεύτερος εξακολουθεί να αρνείται να πει την αλήθεια για την κατάστασή του. Τέλος, ο Ηλίας επιστρέφει στην εταιρεία, έχοντας πλέον τη Μάγδα στο χέρι με το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας από τη δολοφονία του Σωκράτη. Στο παρελθόν, ο Κων/νος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πείσει την Άννα να φύγει μαζί του.

Δείτε το κεφάλαιο 8 στο βίντεο ή στον Alpha



Για την αρχική σελίδα "Έρωτας μετά" πατήστε ΕΔΩ