Breaking News

Η εξομολόγηση της Βάνας Μπάρμπα στην Τατιάνα Στεφανίδου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Νιώθω λίγο αδύναμη ακόμα» είπε η Βάνα Μπάρμπα στην Τατιάνα Στεφανίδου, που τη φιλοξένησε στην εκπομπή της.

Η ηθοποιός είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Mediterraneo, από όπου την Παρασκευή είχε εξηγήσει τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Είχα έλλειψη σιδήρου. Δεν είχα καθόλου σίδηρο στο αίμα μου. Δεν μπορούσα να δουλέψω καλά εδώ και πολύ καιρό. Έλεγα ότι "κάτι φταίει", αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς μέχρι που λιποθύμησα...».

Η ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, το θάνατο του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου σε τροχαίο και τη σχέση που έχει με την κόρη της.

Όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο, όταν ρωτήθηκε για την πρόσφατη δήλωση που έκανε για τη Ρούλα Κορομηλά, η οποία είχε απαντήσει μέσω Instargam, η Βάνα Μπάρμπα τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Απλά δεν δέχομαι από τις γυναίκες που έχουμε περάσει τόσο όμορφα, τόση μεγάλη ζωή να λέμε... είναι σαν να πω εγώ για τους καινούργιους ηθοποιούς ότι "έλα μωρέ τώρα, τα βλέπω τα καινούργια παιδιά κάπως". Και κάπως να τα δούμε, δεν επιτρέπεται. Αυτό είπα. Τη θεωρώ χορτάτη. Έκανες μια τεράστια πορεία, δεν μπορεί να λες ότι οι καινούργιοι παρουσιαστές είναι ανασφαλείς, ντύνονται, βάφονται... Τα ίδια δεν κάναμε κι εμείς;

Τη Ρούλα πραγματικά την εκτιμώ και είναι ένα κopiτσι μαχήτρια της ζωής,  αλλά δεν μου αρέσει η έλλειψη γενναιοδωρίας. Δεν μπορείς να λες για κάποια καινούργια ότι βάφεται κλπ... Γιατί; Κι εσύ δεν είχες ανασφάλεια; Να σου θυμίσω όταν ξεκινήσαμε στο στούντιο στο Bravo πόσες ώρες περιμέναμε μέχρι να μας φωτίσουν και να καλυφθείς κι εσύ σ' αυτό το κομμάτι».