Breaking News

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για το πρόβλημα υγείας της: «Κλάταρα εν ώρα εκπομπής...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη Παρασκευή, καταβεβλημένη από μία ίωση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την εκπομπή... Πριν αποχωρήσει από το πλατό του Happy Day, η παρουσιάστρια είχε δηλώσει: 

«Παιδιά έχω μια επιδείνωση περίεργη. Δεν νιώθω πάρα πολύ καλά, θα σας αφήσω να κλείσετε εσείς την εκπομπή. Θα πάω σπίτι να ξεκουραστώ.  Είμαι άρρωστη από χθες... Δεν μου έχει ξανατύχει. Δουλεύω από 18 χρονών, είμαι 38, είκοσι χρόνια δεν έχω λείψει ποτέ από τη δουλειά μου, αλλά ειλικρινά νιώθω ότι δεν έχω δυνάμεις να βγάλω την εκπομπή».

Σήμερα, Τρίτη, η Σταματίνα εμφανίστηκε ευδιάθετη στην εκπομπή και είπε στους τηλεθεατές του Alpha:

«Δεν το πίστευα ότι θα χαιρόμουν τόσο πολύ που θα πω αυτό το καλημέρα με χαμόγελο και θα αισθανθώ τυχερή που είμαι υγιής και είμαι ανάμεσά σας. Αναστήθηκε ο "Λάζαρος" παιδιά, τι ήταν αυτό... Χθες ήταν μαγνητοσκοπημένη η εκπομπή και ήμουν και ψιλοάρρωστη. Όλα καλά. Πήρα το πρώτο μάθημα της δεκαετίας. Πρέπει να ακούμε τον εαυτό μας και να αφουγκραζόμαστε τα σημάδια...

"Κλάταρα" εν ώρα εκπομπής... Ήμουν σε μια κατάσταση τέτοια που έλεγα "Βγαίνει ο Βερύκιος, δεν βγαίνει"... Έφυγα και την έβγαλα ξάπλα όλο το τριήμερο. Τα μισά μου παιδιά ήταν άρρωστα, έγιναν κι αυτά καλά στην πορεία. Αλλά όλα καλά, είμαστε γεροί, δυνατοί και χαμογελαστοί. Να ακούμε τον εαυτό μας, μας δίνει μηνύματα...».