Breaking News

Τζόυς Ευείδη: Η ζωή της, το «Καφέ της Χαράς» και η... ιστορία του ονόματός της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» την Τζόυς Ευείδη, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή και τους λόγους που δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στις φωνητικές της χορδές, ενώ εξήγησε πώς προέκυψε το όνομά της, αποκαλύπτοντας ότι έχει και δεύτερο όνομα.

«Το Τζόυς έχει την απίστευτα γελοία ιστορία των γονιών μου, οι οποίοι ζούσαν στον Καναδά για πολλά χρόνια, όπου γεννήθηκα κι εγώ. Όταν γεννήθηκα, επειδή οι γονείς μου ήταν λίγο πιο "προχώ", είπαν πως δεν θα δώσουν ένα από τα ονόματα των παππούδων, αλλά κάποιο που γούσταραν εκείνοι... Τότε υπήρχε μια δημοσιογράφος με αυτό το όνομα, στο κρατικό καναδικό κανάλι, η οποία είχε κάνει μια δήλωση για τη βασίλισσα Ελισάβετ. Μετά τη δήλωσή της έγινε χαμός, την έδιωξαν από το κρατικό κανάλι και την πήρε το NBC. Τότε ο μπαμπάς μου είπε "Έτσι θα το βγάλουμε το παιδί!"» είπε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Το Χαρίκλεια μπήκε γιατί ήθελε να με βαπτίσει ο πατέρας μου σε χριστιανική εκκλησία στον Καναδά και του είπαν πως το Τζόυς δεν "περνάει"...».

Επίσης, η Τζόυς Ευείδη μίλησε για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», όπως και για την εξέλιξη του ρόλου της στα επόμενα επεισόδια.

Δείτε τη συνέντευξη.