Breaking News

Κ. Κομμάτα: Η πρόταση γάμου του Γ. Σαμαρά και η audition για τη «Δρόσω» στις «Άγριες Μέλισσες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον Γιώργο Σαμαρά, αλλά και για την audition που πέρασε στις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε η Κωνσταντίνα Κομμάτα στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου».

Πριν λίγες ημέρες η όμορφη ηθοποιός είχε επιβεβαιώσει ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Γιώργο Σαμαρά στο Παρίσι.

«Δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα γίνει πρόταση τη δεδομένη στιγμή, αλλά ήξερα ότι θα είναι "αυτός". Στη δεύτερη συνάντησή μας είχα καταλάβει ότι ο Γιώργος είναι ο ένας και μοναδικός. Μάλιστα, πρόσφατα έμαθα ότι και για εκείνον ισχύει το ίδιο... Η πρόταση γάμου έγινε όπως έπρεπε να γίνει. Ήταν ολόσωστος... Θέλω πάρα πολύ να γίνω μητέρα» είπε, μεταξύ άλλων, στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Νωρίτερα, αποκάλυψε ότι διεκδίκησε το ρόλο της Δρόσως στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», τον οποίο πήρε τελικά η Δανάη Μιχαλάκη.

«Όλα για καλό θα πω, αλλά ναι ισχύει. Είχα κάποιες συναντήσεις, αρκετές η αλήθεια είναι, αλλά μετά κάπου δεν έδεσε. Τώρα ποιος, τι, γιατί... δεν έχει νόημα. Είναι μια πολύ ωραία σειρά, έχει πάει καταπληκτικά και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Όχι, δεν στεναχωριέμαι. Πιστεύω ότι όταν κάτι γίνεται, γίνεται για κάποιο λόγο και ίσως θα έρθει κάτι, που θα είναι καλύτερο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα μίλησε και για τη συμμετοχή της στην παράσταση «Μάμα Ρόζα», που ανεβαίνει στο θέατρο Αλίκη, όπως και για τη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα στη Βίκυ Σταυροπούλου, στο «Best Friend’s Fear».