Breaking News

Κόμπι Μπράιαντ: Παγκόσμιο σοκ για το θάνατό του σε συντριβή ελικοπτέρου - Νεκρή και η κόρη του (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του θρύλου του ΝΒΑ Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 41 ετών, μετά από συντριβή ελικοπτέρου στη νότια Καλιφόρνια. 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, νεκροί είναι και οι 9 επιβαίνοντες του ελικοπτέρου Sikorsky S-76 (η αρχική ενημέρωση έκανε λόγο για πέντε άτομα), ανάμεσά τους η Gianna, η 13χρονη κόρη του Κόμπι Μπράιαντ (φωτογραφία πιο κάτω), όπως και ο πιλότος. Μετά την πτώση το ελικόπτερο τυλίχτηκε στις φλόγες.

Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 10 το πρωί της Κυριακής στο Καλαμπάσας του Λος Άντζελες.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως στην περιοχή του ατυχήματος υπήρχε ομίχλη, ενώ μαρτυρίες κάνουν λόγο για θόρυβο στον κινητήρα πριν τη σύγκρουση στο έδαφος. Ο εκπρόσωπος Τύπου του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες, Josh Rubenstein, τόνισε ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για να πραγματοποιηθεί πτήση.

Μεταξύ των επιβαινόντων ήταν και ένας προπονητής μπέιζμπολ στο Orange County College, η σύζυγός του και η κόρη τους, αναφέρει η Daily Mail.

Ο Κόμπι Μπράιαντ αγωνίστηκε σε όλη την καριέρα του στους Λος Άντζελες Λέικερς και μετρούσε δεκάδες τίτλους και σημαντικά ρεκόρ της διοργάνωσης. Ήταν παντρεμένος από το 2001 με τη Βανέσα Λάινε, η οποία δεν βρισκόταν στο μοιραίο ελικόπτερο.