Breaking News

Μάνος Βακούσης: «Ήμουν βοηθός σε νεκροτομείο... Μετά από ένα χρόνο άρχισαν οι κρίσεις...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μάνος Βακούσης έχει εμφανιστεί σε πολλές γνωστές σειρές και ταινίες. Η πιο πρόσφατη συμμετοχή του είναι στην αστυνομική σειρά «Έτερος εγώ - Χαμένες Ψυχές» του Σωτήρη Τσαφούλια, η οποία είχε κάνει πρεμιέρα στην Cosmote TV τον Ιούνιο του 2019 και το επόμενο διάστημα θα τη δούμε και μέσα από τη συχνότητα του Star...

Επίσης, έπαιξε και σε πολλές θεατρικές παραγωγές. Αυτή την περίοδο συμμετέχει στην παράσταση «7 αναζητήσεις», που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Έλα, Χαμογέλα», ο Μάνος Βακούσης μίλησε για την παράσταση, αποκάλυψε ότι με τη σύντροφό του έχει 30 χρόνια διαφορά ηλικίας, ενώ τόνισε: 

«Έβγαλα πάρα πολλά λεφτά, αλλά μ' έπιασε μια λύσσα να ζήσω. Τα χρήματα αυτά τα έφαγα σε ταξίδια και περιπλανήσεις. Πήγα μέχρι και σε χωριό στο Βόρειο Πόλο».

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Ήμασταν έξι αδέλφια, οι γονείς μου χώρισαν πολύ νέοι... Η μητέρα μου είχε τη συνείδηση να επιβιώσει αυτή και τα παιδιά της. Έκανα διάφορες δουλειές... Ήμουν βοηθός για 6-8 μήνες σε νεκροτομείο. Ήταν στο Γουδί... Ήταν μία εμπειρία, μέχρι που μου έφεραν τη Ματίνα, μια γειτόνισσά μου... Κι εκεί τα παράτησα. Δεν ένιωθα άσχημα, αλλά μετά από ένα χρόνο μου βγήκαν οι κρίσεις... Έβλεπα στον ύπνο μου τα πλάσματα που άνοιγε ο ιατροδικαστής, όσους είχα περιποιηθεί...».