Breaking News

Νεκροί ένας ηλικιωμένος και ένα παιδί από πυρκαγιές σε Αμαλιάδα και Κομοτηνή

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νεκρός εντοπίστηκε ένας 78χρονος άνδρας, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε μονοκατοικία στον Άγιο Ιωάννη, στην Αμαλιάδα Ηλείας. Επίσης, ένα παιδί, τεσσάρων ετών, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε πρόχειρη κατασκευή στην Κομοτηνή.

Η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος αναφέρει:

• Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας 78 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, στη Δ.Ε. Άγιος Ιωάννης του δήμου Ήλιδας, στο νομό Ηλείας. Στο συμβάν, για το οποίο ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας τις βραδινές ώρες χθες, επιχείρησαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία.

• Νεκρό ανήλικο παιδί, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε πρόχειρη κατασκευή επί της οδού Ιθάκης στην Κομοτηνή. Στο συμβάν, για το οποίο ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, επιχείρησαν 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρόχειρη κατασκευή.

Για τα ανωτέρω περιστατικά, προανάκριση διενεργείται από τα αρμόδια ανακριτικά τμήματα.