Breaking News

Ντάνος: «Δεν με ενδιαφέρει η ζωή του... Σάκη Τανιμανίδη» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο «The 2Night Show», σε μια ιδιαιτέρως αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μίλησε για όλα.

Ο Ντάνος μίλησε για τη ζωή του μετά το «Survivor», τις επαγγελματικές προτάσεις, την ενασχόληση με την υποκριτική, καθώς και την προσωπική του ζωή. 

Επίσης, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή και το ρόλο που έχει στην ταινία  «Χαλβάη 5-0», ενώ μίλησε και για την ίδρυση του σωματείου για παιδιά «Φύλακας Άγγελος», μαζί με τη Ράνια Κωστάκη και τον Τάσο Ντούγκα.

Στις «Μύγες», όταν ρωτήθηκε για το unfollow, που έκανε τον περασμένο χρόνο στο Instagram, στον Σάκη Τανιμανίδη, απάντησε:

«Δεν πιστεύω ότι όσους ακολουθείς ή σε ακολουθούν στο Instagram είναι και φίλοι σου πραγματικοί... Ή ότι δεν είναι, αν δεν ακολουθείς κάποιον... Θεωρώ ότι στα social media ακολουθείς κάποιον είτε γιατί είναι φίλος σου είτε γιατί σε ενδιαφέρει η ζωή του. Απλά, κάποια στιγμή, μέσα στο ξεκαθάρισμα που κάνω, είπα ότι... δεν με ενδιαφέρει η ζωή του Σάκη Τανιμανίδη!».

Δείτε την εμφάνισή του στις «Μύγες» και στο 2ο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.