Breaking News

Σ. Πούμπουρας: Η νεογέννητη κορούλα του και το «Best Friend’s Fear» - Η αποκάλυψη για Καινούργιου-Σκορδά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σάββας Πούμπουρας ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show», όπου μίλησε για τη ζωή του και την Αρετή Θεοχαρίδη, τη σύντροφο της ζωής του, καθώς και για την ευτυχία που αισθάνεται μετά τη γέννηση της μονάκριβης κόρης τους, η οποία ήρθε στη ζωή στις 26 Δεκεμβρίου 2019.

Επίσης, αναφέρθηκε στις φάρσες της εκπομπής «Best Friend’s Fear», που παρουσιάζει, αποκαλύπτοντας όσα συνέβησαν στα παρασκήνια, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Κάναμε 40 φάρσες... Υπήρχαν πολλές στιγμές που φοβήθηκα. Υπήρχαν άνθρωποι που φοβήθηκαν στα πρώτα 30''... Υπήρχαν άνθρωποι που "ξέφυγαν" γιατί τρόμαξαν πολύ, λογικό είναι... Κάποιοι δεν ήθελαν να παίξει η φάρσα τους στον αέρα και δεν θα παίξει. Ήταν και τρομαγμένοι, αλλά και δεν ήθελαν να εμφανιστούν στην τηλεόραση έτσι. Και άνθρωπος της τηλεόρασης, αλλά και άνθρωπος εκτός τηλεόρασης.

Ήθελα να κάνω φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου, αλλά είναι πολύ προστατευμένη γενικά από το περιβάλλον της. Ήθελα να κάνω και στη Φαίη Σκορδά... Είναι μερικοί άνθρωποι πολύ προστατευμένοι και το σέβομαι απόλυτα. Και στους συνεργούς που πιάνω, μου λένε "καλύτερα όχι", οπότε από τη στιγμή που έχω "τοίχο", δεν κάθομαι να ασχοληθώ, προχωράω γιατί έχουμε άπειρους να κάνουμε...».

Δείτε όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.