Breaking News

Σία Κοσιώνη: «Φυσικά είμαι εpωτευμένη με τον Κώστα Μπακογιάννη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξένησε στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» τη Σία Κοσιώνη, η οποία, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη. Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είπε για τον Δήμαρχο Αθηναίων:

«Φυσικά είμαι εpωτευμένη! Είμαστε μαζί από τα τέλη του 2013... Στον Κώστα με κέρδισαν πολλά πράγματα, το σημαντικότερο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που με κάνει και νιώθω τρομερά αισιόδοξη. Με κάνει και νιώθω χαρά από την πρώτη στιγμή. Με έκανε να νιώθω χαρούμενη, αισιόδοξη και ό,τι στραβό, δύσκολο, δύστροπο μας συμβαίνει, μου δημιουργεί αυτή την αίσθηση ότι δεν έγινε τίποτα, θα τα καταφέρουμε, πάμε παρακάτω, όλα καλά. Με κάνει χαρούμενη, αισιόδοξη και μου δίνει σιγουριά.

Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με έναν πολιτικό, μα ποτέ! Προφανώς και μιλάμε για πολιτικά. Αλλοτε συμφωνούμε, άλλοτε διαφωνούμε και γίνονται πολύ γερά ντιμπέιτ σ' αυτό το σπίτι.

Αυτό που μου άρεσε στον Κώστα απ' την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν έμοιαζε με πολιτικό, δηλαδή έχει μια πολύ μεγάλη κόντρα στο χαρακτήρα του. Είναι διαφορετικός, δεν συμπεριφέρεται σαν πολιτικός και αυτό το βρήκα πολύ γοητευτικό. Και ελπίζω να το κρατήσει, το εύχομαι για το καλό του...».

Δείτε όσα είπε στο Νίκο Μουτσινά για τη ζωή της, το σύζυγό της και το γιο τους.