Breaking News

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»: Αφιέρωμα στο θρυλικό «Χάραμα» (Επεισόδιο 18-1-2020)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» της ΕΡΤ1, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου ένα αφιέρωμα στο θρυλικό νυχτερινό κέντρο «Το Χάραμα». Ένα ταξίδι στο χρόνο, σε μία εποχή αυθεντική, που άφησε το στίγμα της ανεξίτηλο στις επόμενες γενιές.

Συνοδοιπόροι στη διαδρομή αυτή, σπουδαίοι καλλιτέχνες, οι οποίοι διηγήθηκαν το μύθο με νότες. Οι Λάκης Χαλκιάς, Ηλίας Μακρής, Μαρία Σουλτάτου, Λάμπρος Καρελάς, ερμήνευσαν αξέχαστες επιτυχίες και μίλησαν για όσα τους συνδέουν με το Χάραμα.

Τα τραγούδια και ο χορός συνεχίστηκαν με τους Σοφία Παπάζογλου, Σαββέρια Μαργιολά, Γιάννη Κρητικό, Βαγγέλη Δούβαλη, Κώστα Τριανταφυλλίδη, Ελευθερία Κοντογεώργη, Άννα Ψυχογιού, καθώς και τον Γρηγόρη Βασίλα με το μπουζούκι του.

Ιδιαίτερη στιγμή, όταν ο Χάρης Ρώμας, καλεσμένος της εκπομπής, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε με τον Βαγγέλη Δούβαλη, απογειώνοντας το κέφι.

Την παρέα της εκπομπής συμπλήρωσαν οι ηθοποιοί Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Αντώνης Καλομοιράκης, Μαρία Θωμά, Ευγενία Ξυγκόρου και Ιουστίνα Μάτσιασεκ.