Breaking News

Στην Άνδρο το αποψινό «Selfie»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Selfie» συνεχίζει και φέτος στην ΕΡΤ2 με τον τρίτο κύκλο εκπομπών του για να μας αποκαλύψει τις ομορφιές της Ελλάδας μας, μέσα από τα μάτια των παικτών του και διασκεδαστικές δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες... που αναστατώνουν κάθε πόλη που επισκέπτεται.

Τον φετινό νέο κύκλο των 8 επεισοδίων του «Selfie» συμπαρουσιάζουν η Εύα Θεοτοκάτου και ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Σήμερα, Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στις 20:00, στο έβδομο επεισόδιο του τρίτου κύκλου, το «Selfie» επισκέπτεται την Άνδρο! Η ανακοίνωση της εκπομπής αναφέρει:

«Ξεκινάμε από την Πλατεία του Εμπειρίκειου Γηροκομείου και Νοσοκομείου και επισκεπτόμαστε τη φημισμένη Λέσχη Ανδρίων, το Αρχαιολογικό Μουσείο Άνδρου, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Άνδρου, για να καταλήξουμε στην εκκλησία της Αγίας Θαλασσινής και συνεχίζουμε με αφετηρία την Πλατεία Θεόφιλου Καΐρη, για να επισκεφτούμε τη Μονή Παλατιανή, την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, το Ναυτικό Μουσείο Άνδρου και τη γέφυρα του Κάστρου.

Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού μας αναστατώνουμε την κεντρική αγορά της Χώρας της Άνδρου προς αναζήτηση Memory Selfie.

Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας, μπροστά στο άγαλμα του Αφανούς Ναύτη, με τις χορωδίες παιδιών, νέων και ενηλίκων του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου που μας παρουσιάζουν το λυρικό πρόσωπο του νησιού και τον Χορευτικό Σύλλογο Γυναικών Άνδρου που μας συστήνει τη παραδοσιακή πλευρά του πολιτισμού... και μία σελφο-σκυταλοδρομία με τις παίκτριές μας, που θα κρίνει την αποψινή νικήτρια του παιχνιδιού!»

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους (Town Selfie, Memory Selfie και Team Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που είναι ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.

Οι δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!

Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και τους ανθρώπους της.