Breaking News

«The 2Night Show»: Οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου (trailer+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απόψε, Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, στις 23:45 το βράδυ, στον ΑΝΤ1, o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Καραμίχο, σε μια αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη, μετά από απουσία 7 χρόνων.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην Αμερική, μιλά για την υποτροφία του στην περίφημη σχολή υποκριτικής  «Stella Adler», ενώ εξηγεί πώς κατάφερε να γίνει από σπουδαστής, μόνιμος καθηγητής. Επίσης, μιλά για τις συμμετοχές του σε μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ και αποκαλύπτει πως αν του το ζητούσαν, θα έκανε γκεστ εμφάνιση στο «Καφέ Της Χαράς».

Στην παρέα του «The 2Night Show» και η Μαρία Πετεβή, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλά για την «Πηνελόπη», τον ρόλο που υποδύεται στη δραματική σειρά εποχής του AΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» και αποκαλύπτει αν έχει κοινά χαρακτηριστικά με εκείνη.

Αμέσως μετά, ο Φάνης Μουρατίδης μιλά για τη συνειδητή του απόφαση να απέχει τα τελευταία δύο χρόνια από το θέατρο, για να βρίσκεται κοντά στη σύζυγο του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τους δύο γιους του. Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει πως αν και μεγάλωσε σε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια, δεν είχε σαν όνειρο να δημιουργήσει τη δική του, αλλά τώρα δεν κρύβει πως θα ήθελε να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί με την Άννα Μαρία.


«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 23:45, στον ΑΝΤ1.