Breaking News

Τσαλιγοπούλου: Η πρώτη φορά που τραγούδησε σε κόσμο και η αποκάλυψη για το Θ. Μικρούτσικο (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το προγραμματισμένο live της Ελένης Τσαλιγοπούλου το πρώτο Σάββατο του Ιανουαρίου είχε αναβληθεί και η επίσημη πρεμιέρα στην «Πειραιώς 131» πραγματοποιήθηκε χθες, 11 Ιανουαρίου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή της Αθήνας και τα επόμενα δύο Σάββατα του Ιανουαρίου. Με αφορμή την πρεμιέρα της, η Ελένης Τσαλιγοπούλου μίλησε στην κάμερα του «Έλα, Χαμογέλα» και τη Μαρία Ζαφείρη.

Ξεφυλλίζοντας το άλμπουμ της ζωής της, επισήμανε: «Από τις πιο ωραίες φωτογραφίες στη ζωή μου είναι όταν για πρώτη φορά τραγούδησα στη Νάουσα μπροστά σε κόσμο, το 1977».

Όπως εξήγησε, είχε πάει σε έναν εορταστικό χορό και ένας μουσικός ρώτησε τότε τον κόσμο αν θέλει κάποιος να τραγουδήσει. Η ίδια, κopιτσάκι τότε, σήκωσε το χέρι της και τελικά τραγούδησε για πρώτη φορά μπροστά σε κόσμο.

Επίσης, μίλησε και για τον αείμνηστο Θάνο Μικρούτσικο, που έφυγε από τη ζωή στις 28 Δεκεμβρίου, κάνοντας και μία αποκάλυψη.

Μετά την είδηση του θανάτου του, είχε γράψει στο Instagram: «Θάνο μας, αγαπημένε μας, καλό ταξίδι! Από χθες νιώθω χάλια παρόλο που το ξέραμε όλοι. Τόσο σημαντικός! Είναι αυτός που επηρέασε πιο πολύ τη γενιά μου, με την ποίηση και τον ηλεκτρισμό αλλά και με βαθιά αγάπη στο λαϊκό τραγούδι. Μοναδικός πιανίστας και περφόρμερ και ωραίος, κανονικός άνθρωπος! Θα μου λείψει».


Η Ελένη Τσαλιγοπούλου αποκάλυψε στην εκπομπή του Open: «Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "Έχεις κάτι μαζί μου;". Είπα "Θάνο, τι εννοείς; Όχι". "Το γράμμα μου δεν το πήρες;" ρώτησε και απάντησα "Ποιο γράμμα σου Θάνο; Δεν πήρα ποτέ κανένα γράμμα σου".

"Τι βλάκας που είμαι, πέταξα ένα γράμμα κάτω από την πόρτα σου, στο δωμάτιο που έμενες" μου είπε. Του είπα "Σοβαρά μιλάς; Δεν το βρήκα ποτέ το γράμμα".

Στο γράμμα έγραφε τα συναισθήματά του για μένα, τα οποία μου τα είπε... λίγο κάπως ζορισμένα γιατί δεν ήθελε να τα λέει με λόγια. Ο αγαπημένος όλων μας...».