Breaking News

Βάσω Λασκαράκη: «Κλείνω τα μάτια στα άσχημα...» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βάσω Λασκαράκη με την κόρη της Εύα και τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο ταξίδεψαν για τις ημέρες των εορτών στη Ζυρίχη της Ελβετίας, συνέχισαν στο Φύσεν της Γερμανίας και κατέληξαν σε χιονοδρομικό κέντρο της Αυστρίας.

Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram φωτογραφία, που τη δείχνει με την κόρη της. Στη λεζάντα έγραψε:

«Ταξιδεύοντας με την Εύα 🥰 Είναι ωραίο να μαθαίνεις στα παιδιά καινούργια πράγματα, καινούργια μέρη, να τα αφήνεις να παίζουν, να κουράζονται, να βαριούνται, να γκρινιάζουν, να χαίρονται, να νευριάζουν κι εσύ να είσαι εκεί δίπλα για να δημιουργείς αναμνήσεις μαζί τους... να περνάτε τέλεια με τις οικογένειες σας ό,τι και να κάνετε».

Λίγο πριν τον ερχομό του 2020 έστειλε και τις ευχές της στους διαδικτυακούς της φίλους, γράφοντας: 

«Κλείνω τα μάτια στα άσχημα, στα δύσκολα, στα στραβά και τα ανάποδα και ετοιμάζομαι να υποδεχτώ τη νέα δεκαετία με αισιοδοξία πρώτα από όλα, δεν σχεδιάζω, δεν προσδοκώ, δεν περιμένω... ότι είναι να έρθει ας έρθει να λογαριαστούμε 💪🏼😂 ένα πράγμα θα ευχηθώ για όλους μας ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ! Να περάσετε τέλεια, να φάτε, να πιείτε, να γελάσετε. Γέρε χρόνε έχε γεια 🙋🏻‍♀️»

Δείτε τις αναρτήσεις της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ταξιδεύοντας με την Εύα 🥰 ————————————— Είναι ωραίο να μαθαίνεις στα παιδιά καινούργια πράγματα καινούργια μέρη να τα αφήνεις να παίζουν να κουράζονται να βαριούνται να γκρινιάζουν να χαίρονται να νευριάζουν κι εσυ να είσαι εκεί δίπλα για να δημιουργείς αναμνήσεις μαζί τους .... να περνάτε τέλεια με τις οικογένειες σας να ότι κ να κάνετε ❤️❄️ ________________________ #motherdaughtergoals #eva #traveling #travelgram #familymoments #familygoals #newthings #xmas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κλείνω τα μάτια στα άσχημα στα δύσκολα στα στραβά και τα ανάποδα και ετοιμάζομαι να υποδεχτώ την νέα δεκαετία με αισιοδοξία πρώτα από όλα , δεν σχεδιάζω δεν προσδοκώ δεν περιμένω ...ότι είναι να έρθει ας έρθει να λογαριαστούμε 💪🏼😂 ένα πράγμα θα ευχηθώ για ολους μας ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ! Να περάσετε τέλεια να φάτε να πιείτε να γελάσετε Γέρε χρόνε εχε γεια 🙋🏻‍♀️ #newyeariscoming #byebye2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki) στις