Breaking News

8 Λέξεις: Επεισόδια 175 - 176 - 177 - 178

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 12/2/20 - Επεισόδια 175+176: Η Ναυσικά, διαλυμένη ψυχολογικά, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον πόνο και τον θυμό της Τζουλιάνας και να την κάνει να συνειδητοποιήσει πως η ζωή της θα αλλάξει δραματικά από δω και πέρα, καθώς αργά ή γρήγορα θα την αναλάβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες και θα οδηγηθεί σε ίδρυμα. Ο Νικηφόρος νιώθει πολύ απογοητευμένος από την άρνηση της Εύας να τον παντρευτεί κι αυτή προσπαθεί να του εξηγήσει ποιοι είναι οι λόγοι που δεν της επιτρέπουν να προχωρήσει μαζί του σ΄ αυτό το βήμα.

Τα πράγματα όμως, θα γίνουν ακόμα χειρότερα όταν η Εύα θα φέρει την Ολυμπία για να γνωρίσει τον Νικηφόρο. Η μικρή είναι τόσο αγενής και προσβλητική, που τους φέρνει σε τρομερά δύσκολη θέση.Η Ηλιάνα εξακολουθεί να εκλιπαρεί τη Βίκυ να τη φέρει σε «επαφή» ξανά με την Αριάδνη, ενώ η Ρωξάνη δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και εντυπωσιάζει τους πάντες. Όταν όμως, η Λουκία θα έρθει επίσκεψη στο σπίτι τους, η πρώτη της επαφή με τον μικρό Άγγελο θα προκαλέσει μια αντίδραση που θα ξαφνιάσει απίστευτα τη Ρωξάνη...

Η Ναυσικά νιώθει αδύναμη μπροστά στην Κοινωνική Λειτουργό και αναγκάζεται να αφήσει την μικρή Τζουλιάνα να φύγει μαζί της στο ίδρυμα. Η Λουκία αποκαλύπτει στην Ρωξάνη πως πρόσφατα έχασε το παιδί της, ο Μιχαήλ όμως συνεχίζει να παίζει θέατρο πως δεν ξέρει τίποτα και την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Στο μεταξύ, η αντιπαλότητα λόγω της Σμαράγδας κάνει τον Σίμο και τον Λουκά να πιαστούν στα χέρια. Μετά από πίεση, ο Έκτορας εξομολογείται στον Νικηφόρο ότι του αρέσει η Αλίκη!

Η Ηλιάνα βρίσκεται σε απόγνωση και τελικά πείθει την Βίκυ να επικοινωνήσει για άλλη μια φορά με την Αριάδνη. O Μιλτιάδης έρχεται σε μεγάλη αντιπαράθεση με τον Έκτορα καθώς του ζητάει να αφήσει την υπόθεση της Αλίκης για άλλο δικηγόρο. Η Ηλιάνα είναι μόνη στο σπίτι με τον Αλέκο και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Ο Άκης ανακοινώνει κάτι στην Ναυσικά που την σοκάρει απίστευτα. Η Ρωξάνη μαθαίνει ότι ο Μιχαήλ της λέει ψέματα εδώ και καιρό καιδεν πηγαίνει οδοντίατρο όπως της έλεγε και του ζητάει εξηγήσεις!

* Τα βίντεο στον Alpha Κύπρου αργούν να φορτώσουν. Περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί ο player...

Προβολή: ΣΚΑΪ (Επεισόδια 175+176) ή Alpha Κύπρου

Πέμπτη 13/2/20 - Επεισόδια 177+178: Ο Μιχαήλ προσπαθεί να μπαλώσει τα ψέματα που έχει πει στην Ρωξάνη, αλλά εκείνη δεν δείχνει να πείθεται από τις δικαιολογίες του. Τα νέα της απόσυρσης του φαρμάκου φτάνουν στα αυτιά της Ναυσικάς αλλά και του Μάρκου, ο οποίος υποψιάζεται πως ο Άκης με τη Ναυσικά έχουν κάνει κάποια νέα επιχειρηματική συμφωνία. Ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος με την προοπτική της σχέσης ανάμεσα στον Αλέκο και την Ηλιάνα κι έρχεται σε κόντρα με τον πατέρα του.

Η Εύα βάζει στη θέση της την Ολυμπία για την συμπεριφορά της απέναντι στον Νικηφόρο. Η έρευνα του Μιχαήλ για τον εντοπισμό του Σπύρου αποδίδει καρπούς. Ο Έκτορας αγνοεί τη Στέλλα και τον Μιλτιάδη, που τον συμβουλεύουν να μην προχωρήσει με την υπόθεση της Αλίκης και τελικά μαλώνει και με τους δύο. Η Βίκυ «επικοινωνεί» για μια ακόμη φορά με την Αριάδνη, δημιουργώντας μεγάλη ταραχή στην Ηλιάνα. Ο Άκης βλέπει τον Σίμο μαζί με τη Σμαράγδα και γίνεται έξαλλος...

Η ένταση ανάμεσα σε Μιχαήλ και Ρωξάνη συνεχίζεται και το ζευγάρι δείχνει να περνάει μεγάλη κρίση. Ο Άκης προειδοποιεί τη Σμαράγδα να το λήξει με τον Σίμο και οι δύο άντρες ανταλλάσσουν σκληρά λόγια. Παράλληλα η Σμαράγδα ξεκαθαρίζει στον Λουκά πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να ανακατεύεται στα προσωπικά της.

Ο Σπύρος σε μια προσπάθεια να κερδίσει λίγο παραπάνω έδαφος και να πείσει την Ιφιγένεια να γυρίσει μαζί του στην Κέρκυρα, της δηλώνει πως έγινε χορτοφάγος για χατίρι της. Η Ναυσικά ανακοινώνει στους γιούς της πως αποφάσισε να υιοθετήσει την Τζουλιάνα. Ο Έκτορας αποφασίζει να ψάξει λίγο παραπάνω το θέμα του Φοίβου και με την βοήθεια του Νικηφόρου κάνει διάρρηξη στο διαμέρισμά του. Ο Μιχαήλ μετά από έναν ακόμα καυγά με τη Ρωξάνη, πάει και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Λουκίας. Παρασυρμένοι από τη στιγμή, ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί...
Για την αρχική σελίδα "8 Λέξεις" πατήστε ΕΔΩ